ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: «Πάλι με τη Ρεάλ; Έχει κουράσει όλο το ίδιο»!

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι έχει κουραστεί να βλέπει τους «Πολίτες» να αγωνίζονται απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάντσεστερ Σίτι: «Πάλι με τη Ρεάλ; Έχει κουράσει όλο το ίδιο»!

Ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την έλλειψη ποικιλίας στην κλήρωση του Champions League καθώς η ομάδα του βρέθηκε για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που αυτοί οι δύο ποδοσφαιρικοί «γίγαντες» θα συγκρουστούν στη διοργάνωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι πρόσφατες συναντήσεις τους ήταν απολαυστικές, με αξέχαστες στιγμές που έχουν χαραχτεί στην ιστορία του Champions League. Το 2022, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δραματικά με συνολικό σκορ 6-5 στα ημιτελικά. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι ανέτρεψε την κατάσταση πέρυσι, εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή νίκη με συνολικό σκορ 5-1 και κατακτώντας τον τίτλο του για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρά την αγωνία για αυτές τις συναρπαστικές αναμετρήσεις, ο Μπεγκιριστάιν δεν μπορεί παρά να αισθάνεται μια αίσθηση μονοτονίας. Αυτός ο αγώνας θα είναι η όγδοη συνάντηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη σεζόν 2015-16, σε αντίθεση με τις προηγούμενες συναντήσεις τους που ήταν πολύ πιο σπάνιες. Σίτι

Η Σίτι έχει κουραστεί να κληρώνεται με τη Ρεάλ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μετά την κλήρωση: «Τι κρίμα. Τα μπαλάκια αυτά με κουράζουν, είναι πάντα το ίδιο. Η φετινή κλήρωση είναι ίδια με την περσινή, απλώς αλλάξτε την Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε πέρσι, όταν απέναντι στη Ρεάλ προκριθήκαμε στον τελικό.

Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πρέπει να θυμηθούμε ότι τους νικήσαμε πέρσι στους ημιτελικούς και θα προσπαθήσουμε να το θυμηθούμε. Παίξαμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας, κάναμε εκπληκτική δουλειά στο παιχνίδι αυτό αλλά πρέπει να θυμόμαστε πόσο δυνατοί είναι, ότι είναι πρώτοι στο Πρωτάθλημα και ότι απολαμβάνουν αυτή τη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Σίτι – Νιούκαστλ: Ο Μπερνάρντο Σίλβα με δυο τυχερά γκολ σιωπά τις «καρακάξες» (vids)

Είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε παίζουν σε αυτή τη διοργάνωση νομίζουν ότι θα την κερδίσουν. Μόνο που είμαστε και εμείς αισιόδοξοι. Πηγαίνουμε καλά, τα προηγούμενα χρόνια παλεύαμε αλλά δεν τα καταφέρναμε. Φέτος νικάμε όλα τα παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό. Είμαστε δυνατοί πνευματικά».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ