ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Επιστρέφει άμεσα στις νίκες, με φόντο το πλεονέκτημα έδρας

H στοιχηματική πρόταση της Kingbet για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Επιστρέφει άμεσα στις νίκες, με φόντο το πλεονέκτημα έδρας

Ακόμα ένα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό για την 31η αγωνιστική της Euroleague, με την bet365 να τον ορίζει ως απόλυτο φαβορί απέναντι στην Βιλερμπάν, με την απόδοση του άσου να βρίσκεται στο 1.07. Το σημερινό παιχνίδι των δύο ομάδων διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το σερί των 15 συνεχόμενων νικών σταμάτησε για τους «ερυθρόλευκους», που ηττήθηκαν στην Τουρκία από την Αναντολού Εφές. Ήταν με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι τους το τελευταίο διάστημα, με τους Τούρκους να βρίσκονται σε τρομερή μέρα πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε κανένα σημείο τον επιθετικό ρυθμό των παικτών του Μιγιάτοβιτς. Λίγοι ξεχώρισαν στο κακό βράδυ του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, με τον Πίτερς να είναι πρώτος σκόρερ του με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Φαλ πρόσθεσε 14 πόντους, ενώ ο Παπανικολάου είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Κάποια στιγμή θα σταματούσε η τρομερή πορεία των Πειραιωτών, που ούτως η άλλως έχουν κακή προϊστορία στο «Σινάν Ερντέμ». Έχουν να κερδίσουν στην έδρα της Εφές από το 2017 και αυτό επιβεβαιώθηκε και το χθεσινό βράδυ. Με τα χθεσινά αποτελέσματα τα πράγματα περιπλέχθηκαν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Ολυμπιακό να μένει στην 6η θέση. Πλέον στην 3η θέση της κατάταξης ισοβαθμούν Φενερμπαχτσέ, Μονακό και Παναθηναϊκός. Τα δεδομένα για το πλεονέκτημα έδρα περιπλέκονται, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει να αντιμετωπίσει τον πιο «βατό» αντίπαλο σήμερα στο «ΣΕΦ». Τα προγνωστικά μπάσκετ χρίζουν ως επικρατέστερο για νίκη τον Ολυμπιακό, με προτίμηση στο under στους συνολικούς πόντους του αγώνα.

Η Βιλερμπάν για ακόμη μία σεζόν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν έχει εδώ και αρκετό καιρό ελπίδες να διεκδικήσει κάτι στην σεζόν. Οι καλές μονάδες όπως ο Ντε Κολό, ο Λόβερν και ο Λουβαβού-Καμπαρότ δεν στηρίχθηκαν με ανάλογης ποιότητας παίκτες και παρέμειναν σε όλη την σεζόν χαμηλά στη βαθμολογία. Οι Γάλλοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκόρ 98-90, σε ένα παιχνίδι που κατάφεραν να κρατηθούν κοντά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο Ντε Κολό ήταν για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής για τους Γάλλους, σκοράροντας 18 πόντους και μοιράζοντας 5 ασίστ. Ο Γιουσούφα Φαλ έκανε νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Πάρις Λι πρόσθεσε άλλους 17 πόντους. Η ήττα αυτή ήρθε μετά από μεγάλη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές την 28η αγωνιστική, όπου η Βιλερμπάν επικράτησε στην έδρα της με σκορ 84-80. Εκεί ήταν η Λουβαβού-Καμπαρότ και Ντεσόν Τόμας που σκόραραν 21 και 20 πόντους αντίστοιχα και έδωσαν στην ομάδα τους τη νίκη. Πάντως, με ρεκόρ 7 νικών 23 ηττών παραμένουν στην 17η θέση της Euroleague, με την Άλμπα να είναι η μοναδική ομάδα με χαμηλότερο ρεκόρ (5-25).

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τους under 156.5 πόντους με απόδοση 1.87.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ