ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Η Τσέλσι κινδυνεύει με αυστηρότατη τιμωρία από την Premier League!

Η Τσέλσι φαίνεται πως κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την Premier League, με την απώλεια βαθμών να αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από αυτή των Έβερτον και Νότινγχαμ Φόρεστ.

Η Τσέλσι κινδυνεύει με αυστηρότατη τιμωρία από την Premier League!

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τον απειλητικό κίνδυνο μιας μεγαλύτερης μείωσης βαθμών σε σύγκριση με την Έβερτον και τη Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω των εκτεταμένων δαπανών της. Από τότε που η διοίκηση του Τοντ Μποέλι έχει αναλάβει την ιδιοκτησία της ομάδας του Στάμφορντ Μπριτζ τον Μάιο του 2022, οι «Μπλε» έχουν ξοδέψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες για μεταγραφές. Οι ομάδες της Premier League επιτρέπεται να καταγράψουν απώλειες μέχρι και 105 εκατομμύρια λίρες σε ένα χρονικό διάστημα τριών ετών, αφήνοντας την Τσέλσι σε σοβαρό κίνδυνο να υποστεί το ίδιο είδος κυρώσεων όπως η Έβερτον και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχουν ήδη χάσει αντίστοιχα έξι και τέσσερις βαθμούς κατά τη διάρκεια της περιόδου 2023-24. Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια άλλη μεγάλη ομάδα του Πρωταθλήματος που περιμένει να μάθει αν θα τιμωρηθεί, με 115 κατηγορίες να εκκρεμούν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ειδικός σε θέματα οικονομικών στο ποδόσφαιρο, Στέφαν Μπόρσον, είπε στο «TalkSport» πως: «Υπήρχε μια υπόθεση με τον Μέισον Μάουντ, επειδή ανακοινώθηκε στη σελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 1 Ιουλίου ότι η πώλησή του είχε πραγματοποιηθεί σε αυτήν την τρέχουσα σεζόν. Έτσι, το κέρδος των 55 εκατομμυρίων λιρών βρίσκονταν σε αυτήν τη σεζόν. Τώρα όμως φαίνεται ότι η μετακίνηση του Μέισον Μάουντ πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2022-23 και με αυτόν τον τρόπο προσήλθαν στους Κανονισμούς Οικονομικής Ομάδας. Γνωρίζουμε επίσης από τους λογαριασμούς της BlueCo ότι αυτή τη στιγμή, από τα γεγονότα μετά τον ισολογισμό, βρίσκονται κάτι σαν 48 εκατομμύρια λίρες σε κέρδη για αυτήν τη χρονιά. Αλλά φυσικά, αυτή η χρονιά από άποψη λειτουργίας θα είναι ακόμα χειρότερη από την προηγούμενη επειδή δεν έχουν καθόλου το Champions League και καθόλου Ευρώπη. Τσέλσι

Η Τσέλσι κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία

Πραγματικά, πρέπει να βρουν αγοραστές για τον Τρέβορ Τσαλόμπα με 20 εκατομμύρια λίρες, τον Αρμάντο Μπρόχα με 40 εκατομμύρια λίρες και τον Κόνορ Γκάλαχερ με 50 εκατομμύρια λίρες. Αυτού του είδους συμφωνίες πρέπει να ολοκληρωθούν. Και με την ευκαιρία, πρέπει όλες να ολοκληρωθούν μέχρι την 30ή Ιουνίου. Όπως γνωρίζουμε, αυτό προβλέπεται στην απόφαση της Φόρεστ. Υπάρχει μια ολόκληρη συζήτηση για το πόσο δύσκολο είναι να πουλήσει κανείς ποδοσφαιριστές πριν από τον Ιούνιο. Η Premier League αναφέρει ότι είναι σχεδόν αδύνατο».

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Φαίνεται πως… χαιρετάει ο Τιάγκο Σίλβα – Σε επαφές με ομάδα ο Βραζιλιάνος!

Για το αν μπορεί η τιμωρία να είναι μεγαλύτερη από αυτή για την οποία υπάρχει ανησυχία: «Ναι. Λοιπόν, ενδεχομένως ακόμα πιο σοβαρό. Νομίζω ότι το μέγεθος των απωλειών που προβλέπουν αυτήν τη στιγμή, φαίνεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από εκείνο της Έβερτον και της Νότιγχαμ Φόρεστ».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ