ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Τσέλσι πρέπει να υπογράψει τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος»!

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Τζο Κόουλ, προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως οι «Μπλε» πρέπει να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος.

«Η Τσέλσι πρέπει να υπογράψει τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος»!

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο «talkSPORT», ο Τζο Κόουλ μίλησε για τα πιθανά οφέλη που μπορεί να έχει η Τσέλσι από την απόκτηση παικτών όπως ο Λούκα Μόντριτς και ο Τόνι Κρόος. Ο θρύλος των «Μπλε» αναρωτήθηκε αν ο Κροάτης θα επιθυμούσε να μετακομίσει ξανά στην Premier League, αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία έχει σημαντικό ρόλο εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Παρομοίως, στα 34 του χρόνια, ο Τόνι Κρόος θα μπορούσε να απολαύσει μια νέα πρόκληση, παρέχοντας ενδεχομένως καθοδήγηση στη νεανική ομάδα της Τσέλσι. Ο Κόουλ παραδέχθηκε ότι αυτές ήταν πρόχειρες προτάσεις, χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση των παικτών.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Επισημαίνοντας τη νεανική μεσαία γραμμή της Τσέλσι, με τον Έντσο Φερνάντεζ και τον Κόνορ Γκάλαχερ να είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στα 23 και 24 αντίστοιχα, ο Κόουλ υπογράμμισε την ανάγκη για έμπειρες μορφές. Μόνο ο Τιάγκο Σίλβα, στα 39 του χρόνια, ξεπερνά τα 30 στην ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας, ο οποίος πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο Μόντριτς και ο Κρόος, έμπειροι Πρωταθλητές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα μπορούσαν να προσφέρουν ανεκτίμητη εμπειρία στην Τσέλσι.

Υπενθυμίζοντας τις προηγούμενες επιδιώξεις της Τσέλσι για τον Μόντριτς, συμπεριλαμβανομένης μιας αποτυχημένης προσφοράς το 2011, ο Κόουλ τόνισε το μακροχρόνιο ενδιαφέρον της για τον Κροάτη μέσο, που χρονολογείται από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παρά το αρχικό ενδιαφέρον, ο Μόντριτς επέλεξε την Τότεναμ αντί της Τσέλσι το 2008, προτού τελικά ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τσέλσι

Η Τσέλσι πρέπει να κινηθεί για έμπειρους παικταράδες

Η τρέχουσα σεζόν της Τσέλσι, αν και δεν είναι καταστροφική, απαιτεί βελτίωση, δεδομένων των αγώνων της στην Premier League και της πρόσφατης ήττας στον τελικό του Carabao Cup από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο επερχόμενος ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για σημαντική επιτυχία τη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα, ο Μόντριτς και ο Κρόος είναι έτοιμοι για ακόμη μία επιτυχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, διεκδικώντας έναν ακόμη Πρωτάθλημα και μια θέση στα ημιτελικά του Champions League. Οι φετινές τους επιδόσεις μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις τους για την επόμενη σεζόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να δείχνει ότι το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών εξαρτάται από τους ίδιους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζο Κόουλ:

«Θα ήθελα να φέρω κάποιους έμπειρους παίκτες που θα ορίζουν τον τόνο. Σκέφτομαι αν τον Λούκα Μόντριτς όταν λήξει το συμβόλαιό του. Θέλει να έρθει και να παίξει στην Premier League για έναν ακόμη χρόνο; Εξακολουθεί να κάνει πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και πόσο έχει βοηθήσει τους Εντουάρντο Καμαβίνγκα, Αουρελιέν Τσουαμενί και Φεντερίκο Βαλβέρδε; Θα είχε τέτοια επιρροή σε αυτούς ως παίκτες. Ο Τόνι Κρόος είναι 34 ετών. Θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του στην ηλικία του; Να έρθει εδώ και να βοηθήσει αυτή τη νεαρή ομάδα της Τσέλσι. Είναι απλά ονόματα που έβγαλα από το μυαλό μου, δεν ξέρω την κατάστασή τους».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ