ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Πικέ μίλησε για όλους και για όλα: Ρονάλντο, Μέσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζεράρ Πικέ προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πικέ μίλησε για όλους και για όλα: Ρονάλντο, Μέσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Για περίπου είκοσι χρόνια ο ποδοσφαιρικός κόσμος είχε τα μάτια του στραμμένα μόνο πάνω στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, οι οποίοι ήταν στην κορυφή του αθλήματος με μεγάλη διαφορά από τους επόμενους. Ο Ζεράρ Πικέ είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που είχε τη χαρά να αγωνιστεί και με τους δύο. Με τον Αργεντινό συνυπήρξε στην Μπαρτσελόνα και με τον Πορτογάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός παλαίμαχος μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως δεν είχε στο μυαλό του τις επιτυχίες του Ρονάλντο και πως επικεντρωνόταν μόνο στην ομάδα του και τους τίτλους που θα μπορούσε να κατακτήσει με αυτή. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν ήταν τέτοιος τύπος ανθρώπου. Ήταν πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα, παρόλο που ήταν όλη την ώρα στην πρώτη σελίδα σε όλες τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση. Στο τέλος της ημέρας, ήταν πολύ δεμένος με όλους μας και επικεντρωνόταν μόνο στην κατάκτηση τίτλων όπως το Champions League και τέτοια πράγματα. Στο τέλος της ημέρας, επειδή ήταν ο καλύτερος. Στη συνέχεια κέρδιζε τη Χρυσή Μπάλα, αλλά δεν ήταν κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα γι’ αυτόν». Πικέ

Ο Πικέ αναφέρθηκε στον Μέσι, τον Ρονάλντο και τη Γιουνάιτεντ

Ακόμη, ο Πικέ σχολίασε την πορεία του στους «Κόκκινους Διαβόλους» και το γεγονός πως έπρεπε να μαρκάρει στις προπονήσεις παίκτες όπως ο Ρονάλντο, ο Ρούνεϊ και ο Γκιγκς. Υπογράμμισε πως αυτό τον βοήθησε να γίνει καλύτερος και πως αυτή η θητεία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα του. «Ήταν καταπληκτική εκείνη η εποχή, επειδή ήμουν πολύ, πολύ νέος και κάθε μέρα όταν έφτανα στα αποδυτήρια, εννοώ ότι είχαμε τον Ράιν Γκιγκς, τον Πολ Σκόουλς, τον Γκάρι Νέβιλ. Οπότε αυτή η γενιά από την τάξη του ’92, ήταν απίστευτη, αλλά ταυτόχρονα είχαμε και τους Ρούνεϊ, Ρόναλντο που ερχόντουσαν.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Τιμωρήθηκε αλλά προλαβαίνει το clasico ο Τσάβι

Θυμάμαι εκείνη την εποχή σαν τρελός, κάθε προπόνηση ήταν σαν μια ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορούσα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Ήταν δύσκολο, μπορώ να σας πω γιατί κάθε μέρα πρέπει να μαρκάρεις τον Ουέιν Ρούνεϊ ή τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι καλό γιατί για σένα τότε το επίπεδο κάθε μέρα είναι καλύτερο και καλύτερο και καλύτερο γιατί έχεις μια πρόκληση να αντιμετωπίσεις. Με βοήθησε πολύ να γίνω ο παίκτης που ήμουν χάρη και στις ομάδες που είχαμε εκείνα τα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε χαρακτηριστικά.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ