Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ηγετικό μήνυμα Μπακασέτα: «Καμία δικαιολογία, πάμε για πρόκριση μέσα στην Γεωργία»
Εθνική Ελλάδος

Ηγετικό μήνυμα Μπακασέτα: «Καμία δικαιολογία, πάμε για πρόκριση μέσα στην Γεωργία»

Ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε το μήνυμα ενόψει του τελικού μετά την πρόκριση επί του Καζακστάν!

22.03.2024 | 00:24

Ο Τάσος Μπακασέτας… ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, ήταν απόλυτα χαρούμενος με την νίκη πρόκριση της ομάδας μας επί του Καζακστάν!

Ο έμπειρος σταρ της ομάδας του Πογέτ, αναφέρθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν όλοι στην ομάδα να δώσουν χαρά στον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον η Ελλάδα έχει ψαλιδίσει την διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες.

«Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε αυτό το παιχνίδι, παίξαμε χωρίς φόβο, με πάρα πολύ πάθος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας.

Έχει μικρύνει η ψαλίδα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, δείξαμε από το πρώτο λεπτό, ότι θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ότι και να γίνει. Το σημαντικό για εμένα είναι να κερδίζει η ομάδα, πάνω απ’όλους είναι η Εθνική.

Το μήνυμα ενόψει του τελικού με την Γεωργία!

«Όπως είπε και ο προπονητής δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κληρωθήκαμε να παίξουμε εκτός έδρας και θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Γεωργία, είναι μια ομάδα που την ξέρουμε, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, είναι καλό να υπάρχει ωραίο κλίμα στην Εθνική».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version