ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Το πάθος δίνει μεγάλες νίκες, το μέταλλο… προκρίσεις

Αυτή η Ελλάδα, αυτή η φουρνιά συναντάται με την ιστορία! Η Εθνική του Πογέτ καλείται να βγάλει στην επιφάνεια το χαμένο μέταλλο αυτής του Ρεχάγκελ και του Σάντος.

Το πάθος δίνει μεγάλες νίκες, το μέταλλο… προκρίσεις

Το πρώτο βήμα έγινε! Το βράδυ της Πέμπτης η OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας έζησε μια από τις πιο ονειρικές βραδιές της Εθνικής. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ άγγιξε το τέλειο. Ισοπέδωσε το Καζακστάν σε ένα παιχνίδι που πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ένα μαγικό, ένα αποστομωτικό 5-0 με πάθος, θέαμα, συνεργασίες… τα πάντα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Η «Γαλανόλευκη» είχε σημαδέψει καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό φάνηκε με τη σέντρα του αγώνα. Το μάτι των διεθνών γυάλιζε, το πάθος ξεχείλιζε και η μοιραία όλα αυτά μετατράπηκαν ως… λάβα και έκαψαν τους Καζάκους. Μια ομάδα που το εις βάρος της 5-0 την κάνει στα μάτια μας μικρή όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Η Ελλάδα με την εμφάνισή της κατάφερε να εκμηδενίσει τα ατού των αντιπάλων της. Το Καζακστάν δεν έφθασε τυχαία μέχρι εδώ.

Διάβασε επίσης: Το μυθικό ποσό που έδωσε η NIKE στην Εθνική Γερμανίας και εκτόπισε την Adidas

Η Ελλάδα όμως από όλες τις απόψεις ήταν και είναι μία σκάλα πάνω! Χθες η διαφορά ήταν χαοτική γιατί το πάθος λειτούργησε στο πικ! Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ ένας προς ένας στο φινάλε του αγώνα αναφέρθηκαν εκτενώς σε αυτό το στοιχείο. Στο πάθος και στην πείνα που έχουν για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο. Να φθάσουν επιτυχώς μέχρι το τέλος της διαδρομής και να βρίσκονται το καλοκαίρι στα γερμανικά γήπεδα και στο EURO2024. Ιωαννίδης

Η μαχητική ψυχή και η ποιότητα οδηγός στη Τιφλίδα

Όλη η πορεία της Εθνικής τα τελευταία δύο χρόνια, όσα βρίσκεται ο Γκουστάβο Πογέτ στο τιμόνι της έχει μια συνέπεια. Μια σταθερά ανοδική πορεία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει καταφέρει να πετύχει κάτι που ελάχιστοι προκάτοχοί του έχουν κατορθώσει. Μια δημιουργήσουν μια παρέα. Μια ομάδα διεθνών που θέλουν να μαζεύονται και να παίζουν με το εθνόσημο στο στήθος. Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το λένε άπαντες οι πρωταγωνιστές της Εθνικής, η αλήθεια όμως καθρεφτίζεται και στο χορτάρι. Όλοι δίνουν το 100%, όλοι βγάζουν το πάθος. Μαζί έχουν πετύχει να βρίσκονται ένα παιχνίδι μακριά από το δικό τους όνειρο. Να βρεθεί αυτή η φουρνιά των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Την προσεχή Τρίτη όμως η κόντρα με τη Γεωργία είναι μια άλλη ιστορία! Είναι ένα 90λεπτο με την παράταση και τα πέναλτι αν και εφόσον χρειαστούν που η παρέα αυτή καλείται να ατσαλωθεί. Το πάθος είναι και πάλι ο οδηγός όμως εδώ χρειάζεται το παραπάνω. Κόντρα στην ομάδα του Κβαρατσχέλια και κόντρα στο άγχος μιας αποτυχίας πρέπει να βγει μπροστά το χαμένο μέταλλο της Εθνικής. Το μέταλλο νικητή που διέκρινε την ομάδα που πριν 20 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας και λίγο αργότερα αρνούνται να χάσει παιχνίδια. Κέρδιζε μεγαθήρια μεγαλύτερα της Γεωργίας και ομάδες του επιπέδου της τις πατούσε στην αδυναμία τους.

Το χαμένο μέταλλο της Εθνικής ήρθε η ώρα να βγει ξανά στην επιφάνεια

Η Τιφλίδα περιμένει «καυτή» την Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης. Οι Γεωργιανοί με τη σειρά του δίνουν ραντεβού με την ιστορία. Να βρεθούν για πρώτη φορά σε τελικά EURO. Η «Γαλανόλευκη» καλείται να δώσει ψυχή και σώμα στο χορτάρι. Καλείται όμως πάνω από όλα να επιδείξει χαρακτήρα. Οι διεθνείς να κλείσουν τα αυτιά τους και να παραμείνουν από την αρχή μέχρι το τέλος πιστοί στο πλάνο. Στο πλάνο που ορίζει ο προπονητής τους!

Με αυτά τα συστατικά η Ελλάδα δεν έχει λόγο να φοβάται! Κάθε άλλο έχει πολλές πιθανότητες και ελπίδες να επικρατήσει και να πανηγυρίσει μακριά από το σπίτι της την μεγαλειώδη πρόκριση! Στο μεγαλύτερο παιχνίδι των διεθνών αυτής της φουρνιάς με όνειρο το επόμενο. Με την Τουρκία στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου στο EURO της Γερμανίας!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ