ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πάει να… κλέψει τον κομμένο της Γιουνάιτεντ!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως θέλει να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή και έτσι έχει στη λίστα της τον «Κόκκινο Διάβολο».

Η Γιουβέντους πάει να… κλέψει τον κομμένο της Γιουνάιτεντ!

Η Γιουβέντους έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς τον αποκλεισμένο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, με στόχο να εξασφαλίσει μια συμφωνία σε μειωμένη τιμή για τον επιθετικό.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», η Γιουβέντους εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκρίνγουντ, ο οποίος, στα 22 του χρόνια, βρίσκεται αυτή τη στιγμή δανεικός στη Χετάφε της La Liga, επιδιώκοντας να αναγεννήσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο. Η Γιουβέντους παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Γκρίνγουντ εδώ και αρκετούς μήνες, συγκεντρώνοντας επιπλέον πληροφορίες για τον νεαρό επιθετικό.

Η αβεβαιότητα περιβάλλει το μέλλον του Γκρίνγουντ στην Ολντ Τράφορντ, καθώς η σύμβασή του λήγει το 2025. Το γεγονός ότι σε έναν χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, σε συνδυασμό με τη νεανική του ηλικία και το αναμφισβήτητο ποδοσφαιρικό ταλέντο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ξεκινώντας συζητήσεις για μία πιθανή μεταγραφή. Ενώ η Χετάφε σκέφτεται ακόμα μια δανεική μετακίνηση για τον Γκρίνγουντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτιμά μια μόνιμη πώληση το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει αναποφάσιστη λόγω πιθανών αντιδράσεων. Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει τον Γκρίνγουντ από τη Γιουνάιτεντ

Η πορεία του Γκρίνγουντ έχει σημαδευτεί από προκλήσεις, ιδιαίτερα από τη σύλληψή του τον Ιανουάριο του 2022 για κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης, που οδήγησαν στο να τεθεί νοκ-άουτ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, όλες οι κατηγορίες απορρίφθηκαν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023, ανοίγοντας τον δρόμο για τη δανεική μετακίνησή του στη Χετάφε.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρομέρο, έχει εκφράσει τη γνώμη του για μια πιθανή μετακίνηση του Γκρίνγουντ στη Γιουβέντους, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο νεαρός ταλαντούχος θα πετύχει. «Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μέισον θα τα πήγαινε καλά σε κάθε μεγάλη ομάδα, ακόμα και τη Γιουβέντους. Μια τριάδα με Γκρινγουντ – Βλάχοβιτς – Κίεζα θα ήταν φοβερή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα

Σε κάθε περίπτωση, προς το παρόν ο παίκτης παραμένει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Χετάφε μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα φανεί ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ