ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνική Ελλάδος

Αρχηγική δήλωση Μπακασέτα: «Ξέρουμε από τέτοιες έδρες»

Τα λόγια του Τάσου Μπακασέτα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γεωργία που έχει χαρακτήρα τελικού πρόκρισης για το Euro.

Αρχηγική δήλωση Μπακασέτα: «Ξέρουμε από τέτοιες έδρες»

Αποφασισμένη και πανέτοιμη για τον τελικό πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2024 απέναντι στην Γεωργία είναι η Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα (26/3, 19:00) επισήμανε ότι η ατμόσφαιρα που πρόκειται να δημιουργήσουν οι Γεωργιανοί στο γήπεδο της Τιφλίδας δεν φοβίζει τους διεθνείς, που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

Για το ματς με το Καζακστάν και τα σενάρια που κάνει για το αυριανό με την Γεωργία, είπε: «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς με το Καζακστάν. Σκοράραμε πολύ νωρίς δύο φορές κι αυτό ήταν το κλειδί για την άνετη επικράτησή μας. Όσον αφορά αυτό με την Γεωργία, δεν μου αρέσει να κάνω σενάρια. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι.»

Για το αν η Ελλάδα, βάσει της προϊστορίας, είναι το φαβορί: «Δεν θεωρούμε τίποτα από αυτά. Είναι ένα ματς που δίνει πρόκριση και σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Είμαστε σε καλή κατάσταση κι έχουμε καλή διάθεση. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι στο προηγούμενο ματς, αντάξιοι των προσδοκιών απέναντι σ΄ ένα αντίπαλο που είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στα προκριματικά. Πρέπει να είναι οδηγός μας το παιχνίδι με το Καζακστάν.»

Δείτε ξανά τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ ενόψει Γεωργίας:




Για την ατμόσφαιρα που περιμένει: «Εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί. Οταν είσαι παίκτης της Εθνικής ομάδας, θες τέτοιου επιπέδου αγώνες. Θες να παίζεις σε τέτοια ματς και σε τρομερές ατμόσφαιρες. Ίσως αύριο γυρίσουμε την ατμόσφαιρα υπέρ μας. Δεν παίζει ρόλο η έδρα. Σε όλη την καριέρα μας παίξαμε πολλά μεγάλα ντέρμπι εκτός έδρας, όπου υπήρχε μεγάλη πίεση. Στη φάση που είμαστε και σε έναν τελικό δεν παίζει ρόλο».

Για το ότι είχε σκοράρει στο τελευταίο ματς με τους Γεωργιανούς: «Σίγουρα το θυμάμαι. Το να εκτελείς πέναλτι στο φινάλε δεν είναι και το πιο εύκολο. Εμείς από τότε έχουμε αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες. Και η Γεωργία έχει αλλάξει πολλούς παίκτες στην ενδεκάδα. Οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Στο παιχνίδι τους, σε εμπειρίες. Οπότε θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο του 2021.»

Για το πόσο κοντά αισθάνονται οι διεθνείς στο EURO: «Δεν μπορώ να δώσω ακριβή απάντηση. Για μας υπάρχει μόνο αυτό το ματς. Ούτε το πριν ούτε το μετά. Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Όσοι είναι δίπλα στην ομάδα ξέρουν τις δυσκολίες και τι έχουμε περάσει. Δεν σκεφτόμαστε το πριν και το μετά».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ