ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μην παίξει στην Ευρώπη του χρόνου!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου, αλλά είναι πιθανό να μην μπορεί να αγωνιστεί σε κάποια διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μην παίξει στην Ευρώπη του χρόνου!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά πιθανό να τερματίσει στην Premier League σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση με εννέα βαθμούς διαφορά από την τέταρτη Άστον Βίλα και το Champions League. Όμως, ακόμη και να μην πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι θα βρίσκεται στο Europa League ή το Conference League. Όμως, με τις αλλαγές τις UEFA δεν αποκλείεται να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως αναφέρει η «Sun», οι αυστηροί κανονισμοί της UEFA σχετικά με την ιδιοκτησία πολλών συλλόγων υπαγορεύουν ότι οι σύλλογοι υπό την ίδια ιδιοκτησία δεν μπορούν να συμμετέχουν στην ίδια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η πρόσφατη εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ράτκλιφ, ο οποίος κατέχει επίσης την ιδιοκτησία της Νις της Ligue 1, περιπλέκει τα πράγματα, καθώς και οι δύο σύλλογοι εμφανίζονται έτοιμοι να εξασφαλίσουν θέσεις στο Europa League.

Σε περίπτωση που και οι δύο σύλλογοι προκριθούν στην ίδια διοργάνωση, προτεραιότητα θα δοθεί στην ομάδα που θα πετύχει υψηλότερη θέση στο αντίστοιχο εγχώριο πρωτάθλημα, κάτι που κατέχει σήμερα η Νις. Κατά συνέπεια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να βρεθεί αναγκασμένη να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας για να εξασφαλίσει την προτεραιότητα. Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα εναλλακτικό σενάριο όπου και οι δύο ομάδες εξασφαλίζουν θέσεις στο Europa Conference League, με τη Νις να εξασφαλίζει το εισιτήριο έχοντας τερματίσει πιο ψηλά στο Πρωτάθλημά της από ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» στην Αγγλία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα άφηνε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν.

Με ένα παιχνίδι λιγότερο απέναντι στην τέταρτη Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς με μια νίκη. Ωστόσο, ο δρόμος προς την τετράδα είναι γεμάτος προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων με την Τσέλσι, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Επιπλέον, σημειώνεται πως στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Ο Άμραμπατ αφήνει τη Γιουνάιτεντ και επιστρέφει Ιταλία πηγαίνοντας σε μεγαθήριο

Η ανάκαμψη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινά με την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ κατά την επανέναρξη της Premier League. Εν τω μεταξύ, οι αντίπαλοι Άστον Βίλα και Τότεναμ θα αναμετρηθούν με τη Γουλβς και τη Λούτον Τάουν, αντίστοιχα, υπογραμμίζοντας τη σημασία κάθε εναπομείναντος αγώνα στην κούρσα για την ευρωπαϊκή πρόκριση.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ