ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκριματικά EURO2024

Ένας αγώνας, η ευκαιρία μιας ολόκληρης φουρνιάς

Η μάχη της Εθνικής μας κόντρα στη Γεωργία είναι κάτι παραπάνω από την πρόκριση στα τελικά του EURO2024. Είναι η ευκαιρία καριέρας των διεθνών μας.

Ένας αγώνας, η ευκαιρία μιας ολόκληρης φουρνιάς

Ώρα μηδέν για την Εθνική μας! Η μέρα έφθασε, η Ελλάδα βρίσκεται λίγες ώρες μακριά από το να γράψει ιστορία. Να βρεθεί μετά από 10 χρόνια στα τελικά μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Το εμπόδιο της; Η Γεωργία! Για πολλούς φαίνεται ομάδα στα μέτρα της Εθνικής. Για όσους ξέρουν και έχουν παρακολουθήσει τους Γεωργιανούς και την πρόοδο που σημειώνουν τα τελευταία χρόνια ξέρουν πως η σημερινή μάχη θα είναι πολύ δύσκολη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Αυτό που έχει δύο δρόμους. Την επιτυχία και το εισιτήριο για τα τελικά του EURO2024 και αυτό της αποτυχίας και της κατ’ επέκταση εσωστρέφειας που θα ακολουθήσει. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ή με νίκη – πρόκριση οι διεθνείς θα βαφτίζονται θεοί ή με αποκλεισμό αποτυχημένοι.

Διάβασε επίσης: Οι ηρωικοί οπαδοί της Εθνικής στην Τιφλίδα και η ανάρτηση της «Γαλανόλευκης» (pic)

Η Γεωργία με τη σειρά της έχει το δικό της ραντεβού με την ιστορία. Για εκείνη ενδεχόμενη νίκη θα σημάνει την μεγαλύτερη επιτυχία της. Την είσοδό της για πρώτη φορά στα χρονικά στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Στο πλάι της θα βρίσκονται περίπου 55.000 οπαδοί που με τη σειρά τους θα περιμένουν να κάνουν Κόλαση τη ζωή των διεθνών μας. Εδώ όμως ήρθε η μεγάλη στιγμή αυτής της φουρνιάς. Η συγκεκριμένη ΕΘνική με αυτούς τους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της ζει και αναπνέει για το σημερινό παιχνίδι. Όλοι θέλουν τη νίκη όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ξέρουν πως αυτή η νίκη τους αλλάζει τη μοίρα. Τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο.

Ένα παιχνίδι και αλλάζει η ιστορία της σημερινής Εθνικής

Και για την Εθνική γενικότερα αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά. Μια νίκη απόψε εκτοξεύει την αξία των περισσότερων που βρίσκονται στην αποστολή. Αυτή η φουρνιά δεν έχει ζήσει τις μαγικές βραδιές του παρελθόντος. Ούτε ήταν κανείς στην κατάκτηση του EURO2024 ούτε στα επόμενα, ούτε στο Mundial ούτε πουθενά. Αυτή η Εθνική έχει την ευκαιρία να γράψει τη δική της «χρυσή» σελίδα.

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Καλούνται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, να τα δώσουν όλα και με τη βοήθεια και της τύχης (πάντα χρειάζεται) να πετάξουν για τα γήπεδα της Γερμανίας. Ενδεχόμενη επιτυχία θα σημάνει μια νέα εποχή για τη «Γαλανόλευκη». Θα δώσει το έναυσμα και θα ανοίξει την όρεξη για το επόμενο βήμα. Όλοι θέλουν να καταγράψουν επιτυχίες με το εθνόσημο στο στήθος. Ξέρουν καλά πως η παρουσία και μόνο στα τελικά του EURO2024 θα τους ανοίξει διάπλατα δρόμους και στην προσωπική τους καριέρα.

Είναι γνωστό πως οι σκάουτερς όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης παρακολουθούν αυτά τα παιχνίδια. Σκανάρουν παίκτες και δίνουν τις εκθέσεις τους εκεί που λογοδοτούν. Και στη συνέχεια έρχεται η μεταγραφή. Πολλοί από τους διεθνείς περιμένουν το φετινό καλοκαίρι. Τα ονόματά τους βρίσκονται καθημερινά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ. Ξέρουν πως η νίκη σήμερα ξεκλειδώνει εν πολλοίς το μέλλον τους. Ξέρουν πως τα μάτια θα πέσουν πάνω τους.

Είναι ένα 90λεπτο, είναι ένας αγώνας! Μια κατάθεση ψυχής για τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ. Πάμε Ελλάδα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ