ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!

H Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βγάλει ήδη το σχέδιο που θα ακολουθήσει ο Έντρικ με το που πατήσει το πόδι του στην ισπανική ομάδα.

Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν πεινάσει μαγειρεύει. Έτσι, προτού πριν γίνει ο κακός χαμός για τον Έντρικ τον έντυσε στα χρώματά της. Σίγουρα έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για χάρη του. Όμως, οι ειδικοί αναφέρουν ότι σε λίγα χρόνια όλα αυτά θα μοιάζουν πολύ λίγα για όλα εκείνα που θα έχει καταφέρει να προσφέρει στον σύλλογο ο νεαρός επιθετικός.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τον περασμένο Ιανουάριο το καλοκαίρι του 2024 θα είναι η αρχή της νέας περιπέτειας για το αστέρι της «σελεσάο». Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα πατήσει το πόδι του στην ισπανική πρωτεύουσα. Ωστόσο, από εκεί και πέρα στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να πάρουν -σε βάθος χρόνου πάντα- τον καλύτερο εαυτό του Λατίνου επιθετικού.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ολιβιέ Ζιρού βρήκε από τώρα την επόμενη ομάδα της καριέρας του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τη μία δεν θέλει να τον… κάψει. Ούτε, όμως, να του δείξει ότι δεν τον υπολογίζει. Ο Κάρλο Αντσελότι θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να τον έχει στα πλάνα του στην πρώτη ομάδα. Και όχι να βρίσκεται ως βασικό μέλος της ομάδας στην Καστίγια (δηλαδή να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Relevo».

Μιας και μόνο έτσι θα καταφέρει να δείξει τι πραγματικά αξίζει και να πάρει χρήσιμες εμπειρίες και παραστάσεις για τη μελλοντική του πορεία και καριέρα. Μόνο αν αγωνίζεται με τα… θηρία θα μπορέσει πραγματικά να εξελιχτεί! Ρεάλ Μαδρίτης: Το... πάθημα με τον Όντεγκαρντ φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα!

Ρεάλ Μαδρίτης: Το… πάθημα με τον Όντεγκαρντ φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και σίγουρα ούτε η τελευταία. Η Ρεάλ Μαδρίτης τόσο τώρα, όσο και πιο παλιά είχε ρίξει πολλά χρήματα για την αγορά νεαρών ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μάρτιν Όντεγκαρντ. Ο Νορβηγός πλέον κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Άρσεναλ στην Αγγλία.

Ωστόσο, στα πρώτα του βήματα με τη «βασίλισσα», ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής ήταν στην Καστίγια. Κάτι που εν τέλει δεν τον βοήθησε με τους Μαδριλένους, όμως, του έκανε καλό σε βάθος χρόνου. Η περίπτωσή του -και έτσι όπως εξελίχτηκε- φαίνεται ότι βοήθησε τους «μερένχες», όπως φάνηκε με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο και δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Έντρικ από την ώρα και τη στιγμή που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ