ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!

Η Άρσεναλ έχει βρει από τώρα τους παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την επίθεσή της για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «Mirror».

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!

Η Άρσεναλ γι’ ακόμη μία σεζόν τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Premier League. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δείχνουν να αντέχουν την πίεση και να μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που πρέπει, παίζοντας παράλληλα και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ειδικά από τότε που μπήκε η νέα χρονιά οι Λονδρέζοι μετράνε μόνο νίκες με πολλές εξ αυτών να έρχονται με αρκετά γκολ υπέρ τους.

Ωστόσο, πολλά θα κριθούν στο παιχνίδι της Κυριακής (31/3) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί καλούνται οι παίκτες των «κανονιέρηδων» να δείξουν κατά πόσο θα συνεχίσουν να είναι πρώτοι στην κορυφή ή αν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους περσινούς πρωταθλητές.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ολιβιέ Ζιρού βρήκε από τώρα την επόμενη ομάδα της καριέρας του!

Η Άρσεναλ, μέχρι τον Ιανουάριο, έδειχνε να θέλει επιθετικό πώς και πώς. Ειδικά στα παιχνίδια του Δεκεμβρίου όπου ήρθαν μερικές ήττες η απουσία ενός παίκτης με το εύκολο γκολ ήταν αισθητή. Γι’ αυτό τον λόγο οι Λονδρέζοι έχουν δημιουργήσει ήδη μία λίστα με λίγους, αλλά, σπουδαίους στράικερ που μπορούν να τους ανεβάσουν επίπεδο. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «Daily Mirror». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας στη λίστα του Μίκελ Αρτέτα και του Εντού Γκασπάρ δεσπόζουν τα ονόματα των: Αλεξάντερ Ίσακ, Μπένζαμιν Σέσκο και Βίκτορ Γιόκερες. Με την τελευταία να φαντάζει για την ώρα η πιο ακριβή, αφού η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να αφήσει τον σούπερ σταρ της πρέπει να της γίνει μία πρόταση που να αγγίζει ή να ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ! Άρσεναλ: Πλέον είναι προτεραιότητα ο επιθετικός!

Άρσεναλ: Πλέον είναι προτεραιότητα ο επιθετικός!

Ο Μίκελ Αρτέτα εδώ και καιρό δηλώνει δημόσια ότι η Άρσεναλ δεν χρειάζεται επιθετικό και ότι διαθέτει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τι λέει και τους λόγους που το κάνει αυτό.

Παρόλα αυτά πίσω από τις… κουρτίνες η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για μία μεγάλη μεταγραφή ενός νεαρού και ταλαντούχου επιθετικού. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε από τη λίστα της βγήκε και το όνομα του Ιβάν Τόνεϊ, όπου παρά την εμπειρία του θεωρείται μεγάλος ηλικιακά από την Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ