ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται αρκετά, ώστε να βρει τον επόμενο προπονητή της, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».

Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»

Η Μπαρτσελόνα ήδη κάνει πλάνα για την επόμενη σεζόν. Μιας και αυτή που διανύουμε και βρίσκεται σιγά- σιγά προς το τέλος της είναι από αυτές που θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη. Και ο λόγος είναι η αναποτελεσματικότητα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Τσάβι στο μεγαλύτερο κομμάτι/ μέρος της αγωνιστικής χρονιάς.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Καταλανοί βρίσκονται στη φάση των «16» του Champions League. Επόμενος αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και οι Ισπανοί θέλουν να κάνουν μεγάλη ζημιά στην παρέα του Κιλιάν Μπαπέ που στα χαρτιά και στη θεωρία φαίνεται να έχει τον ρόλο του φαβορί.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ολιβιέ Ζιρού βρήκε από τώρα την επόμενη ομάδα της καριέρας του!

Δεν είναι μυστικό. Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον επόμενο προπονητή της από την ώρα και τη στιγμή που ο Τσάβι προ μηνών ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν ο κύκλος του στον σύλλογο θα κλείσει. Όμως, η αναζήτηση για τον διάδοχο του Ισπανού τεχνικού μόνο καλά δεν πάει για την ώρα. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με αυτό το να παραμείνει ο Τσάβι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην ομάδα παίζει ολοένα και περισσότερο, αφού μερικοί από τους καλύτερους προπονητές της αγοράς, όπου θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στους «μπλαουγκράνα» έχουν απορριφθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αν και ήταν στη λίστα του συλλόγου έχει χάσει έδαφος, μιας και δεν έχει εμπειρία από μεγάλη ομάδα. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έχει εμπειρία, ο Μίκελ Αρτέτα έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει με τους Λονδρέζους και ο Τόμας Τούχελ είναι ασταθής σαν χαρακτήρας. Μπαρτσελόνα: Και τώρα το... χάος;

Μπαρτσελόνα: Και τώρα το… χάος;

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ξεκινήσει σαν φήμη. Αλλά όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, ώστε να γίνει πραγματικότητα.

Ο Τσάβι δεν αποκλείεται να παραμείνει στη θέση του και μετά το πέρας της σεζόν. Ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι ήταν και παραμένει στις υπηρεσίες του συλλόγου. Ένας πιστός στρατιώτης. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα και ο Ζοάν Λαπόρτα, μαζί με το επιτελείο του, δεν θέλουν να αφήσουν έναν δικό τους άνθρωπο και τελικά να δώσουν τα χέρια με κάποιον προπονητή που δεν τους ταιριάζει.

Όπως και να ‘χει όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ