ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Πείτε στην Τσέλσι να κόψει το άθλημα (vid)

Τσέλσι στα χειρότερά της! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κόλλησε στο Στάμφορντ Μπριντζ και έμεινε στο 2-2 με την 19η Μπέρνλι.

Πείτε στην Τσέλσι να κόψει το άθλημα (vid)

Τι να πεις για αυτή την Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι κατάφεραν – γιατί περί κατορθώματος μιλάμε – να μείνει στην ισοπαλία με την προτελευταία της βαθμολογίας Μπέρνλι των δέκα ποδοσφαιριστών για κάτι παραπάνω από μισό αγώνα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έβγαλε πάλι στο χορτάρι όλες τις παθογένειές της και μοιραία έμεινε στο 2-2 με τον αντίπαλό της. Αν δεν ήταν ο Πάλμερ θα μιλούσαμε για ακόμη χειρότερες καταστάσεις.

Το ματς

Οι οπαδοί της Τσέλσι γνωρίζουν καλά πως φέτος η ομάδα τους είναι πολύ μακριά από τις εποχές που διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Νησί. Έχουν δώσει ανοχή στον προπονητή, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, υπομένοντας πως ο Αργεντινός θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Όταν βλέπουν όμως παιχνίδια σαν και το σημερινό χάνουν – και δικαίως – κάθε τους ελπίδα.

Η Τσέλσι το απόγευμα του Σαββάτου φιλοξένησε στο Λονδίνο την Μπέρνλι. Την 19η της βαθμολογίας στη φετινή Premier League. Μια ομάδα που όσο περνούν οι αγωνιστικές μοιάζει ήδη να ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στη Championship. Η αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριντζ ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Πάλμερ, Μούντρικ και Γκάλαχερ βρέθηκαν πίσω από τον Τζάκσον και δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους. Για καλή τους τύχη αν και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κατάφεραν να κλείσουν το 45λεπτο προηγούμενοι στο σκορ. Στο 40′ ο Μούντρικ ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Ασινιόν. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και ο διαιτητής μέσω και του VAR υπέδειξε το πέναλτι. Ο Πάλμερ εκτέλεσε με στυλ και έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέρνλι μπήκε στο χορτάρι και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Στο 47′ ο Κουλέν ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο τρόπο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η Τσέλσι στη συνέχεια ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγώνα. Οι παίκτες του Ποτσετίνο είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν τις ευκαιρίες και άπαντες έβλεπαν πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα ερχόταν.

Έτσι κι έγινε! Στο 78′ ο Πάλμερ ήταν και πάλι αυτός που βρήκε τα δίχτυα της Μπέρνλι και έδωσε το προβάδισμα ξανά στην Τσέλσι. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Η Μπέρνλι «χτύπησε» αμέσως μετά και στο 81′ έκανε το 2-2 με τον Ο Σέι. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν δεύτερο σοκ. Κυνήγησαν το τρίτο τέρμα, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες όμως το τέρμα δεν ήρθε ποτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ