ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
Στατιστικά που «βουλώνουν» στόματα – Κουμάντο στα ημιτελικά κάνει η Ρεάλ και ο Κριστιάνο (pic)
Λέστερ: Οι… Πρωταθλητές επέστρεψαν στην Premier League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με υπογραφή «Φαραώ» η Λίβερπουλ έκανε το Σίτι – Άρσεναλ… τελικό (vid)

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε όμως τελικά βρήκε τις λύσεις και πήρε σπουδαία νίκη (2-1) επί της Μπράιτον, νίκη που την έστειλε μόνη πρώτη στη κορυφή της Premier League.

Με υπογραφή «Φαραώ» η Λίβερπουλ έκανε το Σίτι – Άρσεναλ… τελικό (vid)

H Μπράιτον όπως αναμενόταν ζόρισε τη Λίβερπουλ όμως η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν μπόρεσε να της κάνει τη ζημιά. Οι «Γλάροι» προηγήθηκαν με τον Γουέλμπεκ όμως Ντίαζ και Σαλάχ έδωσαν τις λύσεις στους «Κόκκινους» και με τα γκολ τους υπέγραψαν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα τους.

Το ματς

Άπαντες γνώριζαν στο Άνφιλντ πως η σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπράιτον θα ήταν αρκετά σκληρή και δύσκολη για τη Λίβερπουλ. Η 29η αγωνιστική της Premier League έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες στο Λίβερπουλ. Ένα παιχνίδι που για τους «Κόκκινους» ήταν υψίστης σημασίας καθώς με νίκη πήγαινε μόνη στη κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από Άρσεναλ και τέσσερις από Μάντσεστερ Σίτι.

Η αρχή του αγώνα έκανε την αποστολή των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ ακόμη δυσκολότερη. Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, η Μπράιτον κατάφερε στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ να βρει δίχτυα και να προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις κερκίδες του Άνφιλντ. Ο Γουέλμπεκ πάτησε στα όρια της μεγάλης περιοχής της Λίβερπουλ, εξαπέλυσε ένα μαγικό σουτ και νίκησε τον Κέλεχερ κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι υπέστησαν ένα σοκ με το τέρμα του Βρετανού, όμως η διαχείριση αυτού ήταν εξαιρετική.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ πήραν αμέσως το παιχνίδι στα χέρια τους. Αναπτύχθηκαν με ηρεμία και ξεκίνησαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Πίεσαν τον αντίπαλο, έβγαλαν φάσεις και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν τον σκοπό τους. Στο 27΄ο Λουίς Ντίαζ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Μπράιτον και με όμορφη προβολή έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Το 1-1 συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο ταχύτητα. Είχαν το μονοπώλιο στο παιχνίδι, τον απόλυτο έλεγχο και έμοιαζε βέβαιο πως θα καταφέρουν να βρουν το γκολ της ανατροπής. Η πίεση απέδωσε καρπούς και έτσι στο 65′ ήρθε η στιγμή του 2-1. Ο ΜακΆλιστερ πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και δεν αστόχησε. Πλάσαρε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι όσο και να ήθελαν δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς. Μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 2-1!

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ