ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team Of the Week: Η καυτή ενδεκάδα της αγωνιστικής… που ζάλισε την Ευρώπη! (vid)

Μια αγωνιστική για... φίλημα στην Ευρώπη! Ο «Βασιλιάς» δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα

Team Of the Week: Η καυτή ενδεκάδα της αγωνιστικής… που ζάλισε την Ευρώπη! (vid)

Μια ακόμα πλούσια… αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Οι επιθετικοί των ομάδων ήταν για μια ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές, σκοράρονταςκρίσιμα γκολ για τις ομάδες τους, ενώ οι “κανονιέρηδες” έχουν την τιμητική τους.

Ξεχώρισαν τα ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία, ενώ εύκολα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια 11αδα με ποδοσφαιριστές από το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Ο «Βασιλιάς» είδε όλα τα ματς της αγωνιστικής, ξεχώρισε τους έντεκα καλύτερους και σας παραθέτει την… Team of the Week!

Τερματοφύλακας: Χρήστος Μανδάς: Λάτσιο – Γιουβέντους 1-0

Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε όλους τους συμπατριώτες του περήφανους μετά από μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Γιουβέντους αυτήν την φορά. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ ήταν καταλυτικός για την Λάτσιο, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του, με τους Ρωμαίους να επικρατούν εν τέλει με 1-0.

Ο Μανδάς έκανε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ αποδεικνύει στην Λάτσιο, πως μπορεί άνετα να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο και πλέον έχει φανέλα βασικού και αναντικατάστατου στο Ολίμπικο.

Σαλιμπά: Μάντσεστερ  Σίτι – Άρσεναλ 0-0

Μυθικός Γουίλιαν Σαλιμπά, έδειξε για ποιον λόγο… ο Αρτέτα τον περίμενε πως και πως να επιστρέψει στο 100%! Ο έμπειρος στόπερ έσβησε τα επιθετικά όπλα της Μάντσεστερ Σίτι και πραγματικά έκοβε και… έραβε σε όλο το 90λεπτο του ντέρμπι.

Ο Σαλιμπά έκανε το καλύτερο του φετινό ματς και ενδεικτικό είναι το γεγονός πως είχε 16 κερδισμένες μονομαχίες. Ένα τρελό στατιστικό αν δούμε ποιοι ήταν οι αντίπαλοι του!

Γκάμπριελ: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 0-0

Ο Σαλιμπά μπορεί να έκανε το κορυφαίο του ματς, ωστόσο… τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει καλά, αν δεν είχε στο πλάι του τον σπουδαίο Γκάμπριελ, ο οποίος με την σειρά του είχε ΑΨΟΓΗ αγωνιστική εικόνα στο Μάντσεστερ!

Σίγουρα, ο Γκάμπριελ ζάλισε το μυαλό του ΈΡλινγκ Χάαλαντ και των συμπαικτών του. Το να κρατάς την ομάδα του Γκουαρντιόλα στο «μηδέν» επιθετικά, είναι κάτι αν μη τι άλλο που δεν το βλέπουμε συχνά.

Τεό Ερνάντεζ: Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το χρέος της στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Μαρσέιγ εκτός έδρας. Οι Παριζιάνοι έμειναν από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπεράλντο και από εκείνο το χρονικό σημείο, βγήκε μπροστά ο Τεό Ερνάντεζ.

Ο έμπειρος μπακ των Γάλλων ήταν παντού στην άμυνα της Παρί και δεν άφηνε να περάσει τίποτα από την πλευρά του, ενώ τα ανεβάσματα του έκαναν για μια ακόμη φορά την διαφορά.

Ράιερσον: Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 0-2

Σπουδαία τρίποντο για την Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 2-0 των πρωταθλητών! Οι Βεστφαλοί είχαν την τύχη να έχουν τον Ράιερσον σε μαγική βραδιά, στο καλύτερο ματς της καριέρας του μέχρι στιγμής!

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ της Ντόρτμουντ έκανε πλάκα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το πανέμορφο γκολ που σκόραρε, κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του.

Ούντριχ: Λεβερκούζεν – Μάιντζ 2-1

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Λεβρκούζεν, πήρε ένα ακόμα τρίποντο με buzzer beater! Ο Ούντριχ ήταν αυτήν την φορά ο μεγάλος ήρωας για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, καθώς σκόραρε το 1-1 στο 88′, πριν κάνει ο Σικ το 2-1.

Ο πολύπειρος μέσος της Λεβερκούζεν είναι το Α και το Ω στην μεσαία γραμμή της ομάδας του και αυτό ήταν το δεύτερο του γκολ στην Bundesliga.

Όντεγκααρντ: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 0-0

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής στην Άρσεναλ ανήκει δικαιωματικά στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής. Το μυαλό της Άρσεναλ, ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, έκανε ένα ακόμα μεστό ματς στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν ο άνθρωπος που ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας του και τους συμπαίκτες του, δίνοντας ανάσες στην άμυνα με το να κρατάει και να μοιράζει σωστά την μπάλα.

ΜακΆλιστερ: Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-1

Οι πρωτοπόροι της Premier League πήραν ένα… δύσκολο τρίποντο και πλέον η ομάδα του Κλοπ φαντάζει το φαβορί για τον τίτλο, αν και στην Premier League κανείς δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρο τίποτα.  Για ένα ακόμα ματς ο ΜακΆλιστερ ήταν κομβικός για τους reds και η ασίστ του στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ίσως να είναι από τις πιο σημαντικές στην καριέρα του.

Μοχάμεντ Σαλάχ: Λίβερπουλ – Μπράιτον 2-1

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ σκόραρε το νικητήριο γκολ για την Λίβερπουλ και απέδειξε για ποιον λόγο… έλειψε πολύ από την ομάδα του! Η επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό έχει φέρει μεγάλη χαρά στον Κλοπ και στους συμπαίκτες του, καθώς έχει βρει τον τρόπο να ξελασπώνει την ομάδα του με τα γκολ του.

Αυτό ήταν και το 16ο γκολ στην φετινή Premier League και στην Λίβερπουλ πρέπει να… βιαστούν για να τον κρατήσουν στο Άνφιλντ.

Ροντρίγκο: Ρεάλ Μαδρίτης 

Η Ρεάλ έχοντας ως μεγάλο ηγέτη τον Ροντρίγκο επικράτησε της Μπιλμπάο με 2-0! Ο Βραζιλιάνος σταρ των Μαδριλένων σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του, κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση, φτάνοντας τα δέκα γκολ στην La Liga.

Σίγουρα, η έλευση του Μπαπέ έχει φέρει… ανησυχία στον Ροντρίγκο, καθώς δύσκολα θα χωράει στην βασική ενδεκάδα, όμως αποδεικνύει το πόσο επιδραστικός και πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι των “μερένχες”!

Πάτρικ Σικ: Λεβερκούζεν – Μάιντζ 2-1

Ο Σικ με ένα ακόμα buzzer beater έδωσε τρίποντο τίτλου στην Λεβερκούζεν, κάνοντας τον Τσάμπι Αλόνσο να πανηγυρίζει σαν τρελός. O πολύπειρος επιθετικός αν και δεν ξεκίνησε ως βασικός την φετινή σεζόν, έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει καταλυτικός στο παιχνίδι των Γερμανών. Αυτό ήταν και το 5ο του γκολ στην Bundesliga.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ