ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
ΓΚΟΛΑΡΑ Ρονάλντο με φοβερό γυριστό από τη γωνία της περιοχής! (vid)
Η Μπαρτσελόνα θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Νάπολι – Η στάση των Ιταλών!
Κάνουν… ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλά του!
Ο Μοράτα αποφάσισε – Πάει στην παλιά του αγάπη με.. τρελή μείωση μισθού!
Η Μπάγερν δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στην Λίβερπουλ – Κάνει κίνηση για τον ηγέτη!
Ράγισε καρδίες ο Ιμπραΐμοβιτς: «Στέρεψα από δάκρυα! Μου λείπεις πολύ να ξέρεις»
Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ – Ακυρώνει το αντίο λόγω… αποτυχίας!
Για αυτό τους «γλεντάει» ο Βινίσιους – Αντιγράφει τις κινήσεις από τρεις… GOAT!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Λούτον με συνοπτικές διαδικασίες! (vid)

Η Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι επικράτησε εντός έδρας της Λούτον με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Λούτον με συνοπτικές διαδικασίες! (vid)

Η Άρσεναλ πήρε ακόμα μία νίκη στην έδρα της. Ένα «τρίποντο» που έστω και για λίγο τη φέρνει στην κορυφή της Premier League, με τη Λίβερπουλ να έχει ένα ματς λιγότερο, μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0, με αντίπαλο τη Λούτον, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα δεν έκαναν το καλύτερο ματς τους. Όμως, ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστικοί και έτσι… καθάρισαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο τους Λονδρέζους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ έδειχνε ότι ήθελε να ελέγχει τον ρυθμό και είχε την υπομονή, ώστε από την άμυνά της -και παίρνοντας τον χρόνο της- να φτάσει με αξιώσεις στην άμυνα της Λούτον. Όμως, από εκεί και πέρα δεν ήταν ούτε τόσο απλό, ούτε τόσο εύκολο, ώστε να βρει χώρο για να κάνει κάποια τελική προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στην αμυντική λειτουργία της Λούτον και το πόσο καλά είχαν στηθεί οι φιλοξενούμενοι.

Το δυνατό σημείο για τους γηπεδούχους ήταν τα πολλά κλεψίματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε ένα από αυτά ο Σμιθ Ρόου πήρε την μπάλα την έδωσε στον Όντεγκαρντ, εκείνος στον Χάβερτς και αυτός με τη σειρά του πάλι στον Νορβηγό μέσο, όπου με δυνατό σουτ από κοντά νίκησε τον κίπερ της Λούτον για το 1-0 στο 24′. Το συγκεκριμένο γκολ ήταν αρκετό, ώστε να δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στους «κανονιέρηδες» και να παίζουν πιο άνετα και πιο χαλαρά.

Η Άρσεναλ άλλαζε με ευκολία την μπάλα. Ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί ξεκίνησε και το 2-0 με τον Τροσάρ να βρίσκει με ωραία πάσα τον Σμιθ Ρόου και εκείνος με παράλληλη πάσα τον Νέλσον, όπου μπλέχτηκε στα πόδια του Χασιόκα και έτσι το τέρμα δεν μέτρησε για τον παίκτη των γηπεδούχων, αλλά ως αυτογκόλ του Ιάπωνα μέσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αρτέτα έριξαν ακόμη περισσότερο τον ρυθμό, νιώθοντας σιγουριά και ηρεμία. Αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η Λούτον βγαίνοντας μπροστά και πιέζοντας ψηλά. Αλλά η Άρσεναλ άλλαζε πολλές πάσες και με ευστοχία τις περισσότερες φορές. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι από τις επιθετικές τους αρετές και έτσι το δεύτερο 45λεπτο ήταν ήρεμο και βαρετό με το 2-0 να μένει ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ