ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μαέστρος και απόλυτος Ντε Μπρούιν – Η Σίτι με 4μπαλο έπιασε κορυφή (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι με ηγέτη τον Κέβιν Ντε Μπρούιν (δύο γκολ, μία ασίστ) πέρασε νικηφόρα από το Σέλχαρστ Παρκ (4-2 την Κρίσταλ Πάλας) και βρέθηκε στη κορυφή της Premier League.

Μαέστρος και απόλυτος Ντε Μπρούιν – Η Σίτι με 4μπαλο έπιασε κορυφή (vid)

Με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν σε θέση απόλυτου πρωταγωνιστή, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα – αν και αρχικά δε φαινόταν έτσι – της Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ και ανέβηκε έστω και προσωρινά στη κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. Ο Ματετά σόκαρε στο 3′ τους «Πολίτες» αλλά από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο ηγέτης των πρωταθλητών Αγγλίας. Δύο γκολ και μία ασίστ από τον Κέβιν τον τρομερό!

To ματς

Μετά την επικράτηση της μεσοβδόμαδα επί της Άστον Βίλα στο Έτιχαντ, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε την πορεία της για το πρωτάθλημα με την αναμέτρηση του Σαββάτου. Αντίπαλός της η Κρίσταλ Πάλας και το αφιλόξενο για κάθε ομάδα Σέλχαρστ Παρκ. Το σπίτι των «Αετών» από το οποίο παίρνουν δύναμη και καταφέρνουν συχνά πυκνά να παίρνουν θετικά αποτελέσματα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε να δει την Σίτι να παίρνει άλλη μια νίκη και να συνεχίσει την πίεση σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ για το κυνήγι του τίτλου του πρωταθλητή.

Η αποστολή της Σίτι μπορεί θεωρητικά να ήταν σχετικά εύκολη όμως στο χορτάρι σαφώς και δεν ήταν. Η Κρίσταλ Πάλας φρόντισε μάλιστα να την κάνει ακόμη δυσκολότερη με το γρήγορο τέρμα της στο 3ο λεπτό του αγώνα. Ο Ματετά βγήκε στην κόντρα επίθεση, οι αμυντικοί της Σίτι δεν τον πρόλαβαν και εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι για λίγο «πάγωσαν» με το εις βάρος τους γκολ όμως έτρεξαν γρήγορα για να βρουν την ισοφάριση.

Αύξησαν την πίεση τους και στο 13′ βρήκαν με τη σειρά τους τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Όλα αυτά χάρις τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής από τον Γκρίλις, την κουβάλησε και όπλισε πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ. Το 1-1 επανέφερε την ηρεμία στον πάγκο της Σίτι, όχι όμως και τη ψυχραιμία στην άμυνα των «Πολιτών». Οι κακές αποφάσεις στην κυκλοφορία της μπάλας στα μετόπισθεν των πρωταθλητών έδωσαν σε Εζέ και Ματέτα αρκετές ευκαιρίες να δράσουν. Καμία ευκαιρία τους όμως δεν είχε το επιθυμητό για τους γηπεδούχους αποτέλεσμα. Κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Ματετά στο 40′. Στον αντίποδα κορυφαία στιγμή για την Σίτι στο πρώτο μέρος πέραν του γκολ, το χαμένο τετ α τετ του Χάαλαντ που σταμάτησε ο Χέντερσον. 1-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκει με το… καλησπέρα την εστία της Πάλας. Στο 46′ ο Λιούις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με σκαστό σουτ κέρδισε τον Χέντερσον κάνοντας από κοντά το 2-1 υπέρ των «Πολιτών». H Κρίσταλ Πάλας εκεί φάνηκε πως κατέρρευσε. Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να γίνονται απλοί παρατηρητές.

Ήταν φυσικό και επόμενο το μόνο που έμενε να μπει το 3ο τέρμα που θα καθόριζε την έκβαση της αναμέτρησης. Αυτό τελικά ήρθε στο 66ο λεπτό του αγώνα μέσω του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έφθασε τα 30 τέρματα τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δημιουργία του Κέβιν Ντε Μπρούιν. Μια όμορφη ασίστ του Βέλγου και σουτ στη κίνηση από τον Χάαλαντ.

Σαν να μην έφθανε αυτό για την Κρίσταλ Πάλας, τρία λεπτά αργότερα ήρθε ακόμη ένα γκολ. Αυτή τη φορά ο Ντε Μπρούιν δέχθηκε τη μπάλα και τίναξε ξανά τα αντίπαλα δίχτυα με σουτ στη κίνηση. Καταπληκτικό τελείωμα για το 4-1. Το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν μια τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες. To μόνο που κατάφερε η Πάλας ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 86′ με τον Εντουάρντ. Τελικό σκορ, 2-4!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ