ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Terminator η Άρσεναλ! Εξολόθρευσε και την Μπράιτον! (vid)

H Άρσεναλ έδειξε την κλάση και την ποιότητά της στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον και έτσι επικράτησε με σκορ 3-0.

Terminator η Άρσεναλ! Εξολόθρευσε και την Μπράιτον! (vid)

Η Άρσεναλ δεν αστειεύεται φέτος. Θέλει να το πάει μέχρι τέλους και το δείχνει με κάθε τρόπο. Όχι μόνο με τις νίκες της, αλλά κυρίως με την εικόνα της. Δεν είναι μόνο τα γκολ που σημειώνει, αλλά και ότι κρατάει ανέπαφη την εστία της. Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες σαν την Μπράιτον που έχουν την ποιότητα για ζημιά!

Οι Λονδρέζοι εξολόθρευσαν εκτός έδρας με σκορ 3-0 τους «γλάρους» στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League, δείχνοντας την κλάση και την ποιότητά τους στον μέγιστο βαθμό! Επιστροφή στην κορυφή για την Άρσεναλ που περιμένει… δώρο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε πιο κοντά στο 1-0. Όταν μετά από φάουλ ο Γκάμπριελ πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλον παίκτη και πήρε την κεφαλιά. Όμως, η μπάλα για ελάχιστα εκατοστά πέρασε έξω και δεν κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της Μπράιτον στο 1′.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαιναν ολοένα και περισσότερο και έδειχναν ότι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ειδικά από τα δεξιά. Ο Ζιντσένκο δεν πατούσε καλά και αυτό προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Μπράιτον. Από τα αριστερά και ο Ενθίσο έκανε δύσκολη τη ζωή του Γουάιτ. Ωστόσο, η Άρσεναλ ήταν εκείνη που είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Σάκα (που ήταν άστοχος) και τον Ζεσούς (τον νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο ο Βερμπούγκεν).

Η υπεροχή των Λονδρέζων ήταν εμφανής και αυτή ολοκληρώθηκε με το τέρμα του Σάκα στο 33′. Ο Ζεσούς πέρασε εντυπωσιακά τον Λάμπτεϊ και εκείνος τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα ο Άγγλος από το σημείο του πέναλτι να είναι εύστοχος και να κάνει το 1-0. Η Μπράιτον έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 στο 43′ όταν ο Ενθίσο σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με τον Ράγια να τον σταματάει με υπέροχο τρόπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ έμελλε να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο τους χώρους που της έδωσε η Μπράιτον και να «καθαρίσει» το ματς, αφού ήταν πιο εύστοχη και γενικότερα είχε πιο καθαρό μυαλό στην τελική φάση. Το 2-0 έγινε από τον Χάβερτς στο 62′. Όμως, όλα ξεκίνησαν από τον Όντεγκαρντ, που έβγαλε πολύ ωραία κάθετη στον Ζορζίνιο και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Γερμανό στράικερ που έφτασε έτσι τα εννιά τέρματα μέσα στη σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι έκοψαν ταχύτητα. Ο Αρτέτα έκανε αλλαγές για να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Όμως ακόμα και τότε ήταν απειλητικοί με το 3-0 να γίνεται στο 86′ από τον Τροσάρ με τον Βέλγο να σημειώνει ακόμη ένα ωραίο γκολ και να «καθαρίζει» μια και καλή το παιχνίδι με την Άρσεναλ να επιστρέφει στην κορυφή έστω και για λίγες ώρες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ