ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Αλληλοεξουδετέρωση με νικήτρια την Άρσεναλ (vid)

Η Λίβερπουλ κατάφερε να μην πάρει ένα φαινομενικά βατό διπλό βάση απόδοσης στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ (2-2) και απλώς ισοβαθμεί με την Άρσεναλ.

Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Αλληλοεξουδετέρωση με νικήτρια την Άρσεναλ (vid)

Όταν δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια έτσι όπως πρέπει, γκελάρεις. Η Λίβερπουλ έχασε σωρεία ευκαιριών στο «Ολντ Τράφορντ» δίνοντας δικαίωμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πλησιάσει ακόμα και στη νίκη παρότι είχε μετρημένες στα δάχτυλα φάσεις. Το 2-2 αφήνει πικρία στους «κόκκινους» που απλώς έφτασαν την Άρσεναλ στους 71 βαθμούς, με τη Σίτι στο -1. Έξι κομβικά ματς απομένουν για το τέλος της Premier League με το πιο συναρπαστικό μομέντουμ των τελευταίων ετών.

Το ματς

Σαν τη γάτα με το ποντίκι είχε τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει ούτε μια ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων! Απίστευτο, αλλά αληθινό και κάτι που είχε να συμβεί από το 2015. Ένα γκολ του Γκαρνάτσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, άρα ως μη γενόμενη φάση. Στο 23ο λεπτό οι «reds» άνοιξαν το σκορ. Ο Λουίς Ντίαζ βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και με έξοχο γυριστό από κεφαλιά-ασίστ του Νούνιες, έκανε το 0-1.

Εν συνεχεία, η Λίβερπουλ σφυροκοπούσε τα καρέ του Ονάνα και είτε ο ίδιος είτε η εν γένει αστοχία της δεν άφησαν τον δείκτη του σκορ να ξεφύγει. Κύριοι εκφραστές οι Λουίς Ντίαζ και Ντάργουιν Νούνιες. Οι οποίοι στο δεύτερο μέρος έχασαν απίθανες ευκαιρίες. Που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε ότι προέρχονται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά… μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Αλίμονο σε μας που κανονίζουμε ένα ποδοσφαιράκι να ξεσκάσουμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Anyway…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Image

Άλλη ομάδα η Γιουνάιτεντ στο δεύτερο ημίχρονο

Ναι, ο κύριος αυτός που είδατε είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Και τον βλέπουμε να πανηγυρίζει μιας και στο 50ό λεπτό ισοφάρισε με απίστευτο τρόπο! Ο Κουάνσα ολιγώρησε, έκανε λανθασμένη παράλληλη πάσα δίνοντας την μπάλα στον Πορτογάλο μέσο. Αυτός φυσικά και σούταρε με τη μία ως όφειλε ισοφαρίζοντας το παιχνίδι από το κέντρο!

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ (σ.σ. τελευταίο του ματς ως αντίπαλος της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»), ο Μέινου με έξοχο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή για τους «κόκκινους διαβόλους» στο 67′!

Δείτε ξανά την γκολάρα του νεαρού άσου για το 2-1:

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να μην βρουν δίχτυα σε αδιανόητα εύκολες για το επίπεδό τους ευκαιρίες με τους Ντίαζ και Νούνιες. Ο τελευταίος μάλιστα αντικαταστάθηκε από τον Χάκπο σε μια κακή εμφάνιση για τον ίδιο πέραν της ασίστ του 0-1. Πάνω που οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ονειρεύονταν τη νίκη, ο Γουάν-Μπισάκα υπέπεσε σε πέναλτι και στο 84ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ ισοφάρισε σε 2-2. Τα τελευταία λεπτά στο Μάντσεστερ δεν προσέφεραν κάτι δραματικό…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ