Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Όσιμεν μας χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες της σεζόν! (pic)
Φώτο Ημέρας

O Όσιμεν μας χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες της σεζόν! (pic)

Ο Βίκτορ Όσιμεν συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Νάπολι με όλα όσα κάνει με την μπάλα στα πόδια του.

08.04.2024 | 01:44

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Ειδικά με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία προκαλεί χαμό με τη φανέλα της Νάπολι. Ακόμα και φέτος που δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση. Είτε αυτός, είτε η ομάδα του ιταλικού Νότου.

Ο Νιγηριανός στο εκτός έδρας ματς των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας βρήκε δίχτυα απέναντι στη Μόντσα. Έτσι, έβαλε και αυτός το χεράκι του, ώστε οι φιλοξενούμενοι να επικρατήσουν με σκορ 4-2 και να πάρουν μία νίκη που την είχαν ανάγκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ειδικά μετά απ’ όλα αυτά κάνουν φέτος!

Ο Βίκτορ Όσιμεν έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι το μέλλον του είναι αλλού. Στην Αγγλία, όπως όλα δείχνουν. Γι’ αυτό τον λόγο και τα δίνει όλα στα ματς της Νάπολι. Μάλιστα, σε μία υπερπροσπάθειά του να προλάβει την μπάλα πήδηξε στον… Θεό και μας χάρισε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν βγει για την ώρα μέσα στο 2024.

Ιδού ο Βίκτορ Όσιμεν:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version