Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόβλημα για την Σίτι – Χωρίς δύο «βασικούς» κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόβλημα για την Σίτι – Χωρίς δύο «βασικούς» κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου (pic)

Πολλά τα προβλήματα για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία και θα ταξιδέψει στο Μπερναμπέου χωρίς τρεις αστέρες!

08.04.2024 | 16:48

Αν μη τι άλλο ένα από τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League που σίγουρα ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μάντσεστερ σίτι, καθώς είναι δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου!

Φυσικά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για το πρώτο ματς των «8», έχοντας μερικές σπουδαίες και ηχηρές απουσίες, με τους τραυματισμούς να βαραίνουν πολλά αστέρια των πρωταθλητών Αγγλίας…

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης θα πάει με όλα της τα αστέρια διαθέσιμα, προκειμένου να πετάξει εκτός διοργάνωσης την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως ανακοίνωσε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, η Σίτι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γουόκερ και Ακε, ενώ και ο  Γκβάρντιολ αν και είναι στην αποστολή, δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς δεν είναι 100% έτοιμος γι το ματς κόντρα στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και αυτό δυσχεραίνει αρκετά το έργο του προπονητή των “πολιτών”.

Φυσικά και η Σίτι έχει πολλές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, όμως δεν παύουν να είναι απουσίες που μπορεί να στοιχίσουν και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης…

Οι σκέψεις του Γκουαρντιόλα για την βασική ενδεκάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεκάθαρες και μπορείτε να τις… ανακαλύψετε!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version