ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η «καρυδάτη» Μπαρτσελόνα πήρε «διπλό»-μήνυμα κόντρα στην Παρί! (vids)

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-3) και έχει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Καμπ Νου.

Η «καρυδάτη» Μπαρτσελόνα πήρε «διπλό»-μήνυμα κόντρα στην Παρί! (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα για τον πρώτο προημιτελικό του UEFA Champions League στο Παρκ Ντε Πρενς. Οι «Μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν τελικά μία πολύ σημαντική νίκη με 2-3 ενόψει του επαναληπτικού στην Ισπανία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 4ο λεπτό, με τον Κιλιάν Μπαπέ να δοκιμάζει το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Τερ Στέγκεν. Ένα λεπτό μετά, η άμυνα της Παρί… κοιμήθηκε αλλά ο Ντοναρούμα πρόλαβε και βγήκε από την εστία του και έκοψε τον Ραφίνια, κρατώντας το «0» για τους Γάλλους.




Ο Ασένσιο στο 11′ έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Γερμανός γκολκίπερ έκανε την επέμβαση και στο 18ο λεπτό ο Μπρούνο Μέντες «χώρεψε» την αντίπαλη άμυνα αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει. Στο 20′ ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να απειλήσει, με τον Λεβαντόφσκι να παίρνει την κεφαλιά και τον Μέντες να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, με τους Ισπανούς να μην μπορούν να το πιστέψουν πως δεν κατέληξε στα δίχτυα.




Στο 22′ ο Ντοναρούμα έκανε μία μεγάλη επέμβαση στο μακρινό σουτ του Ραφίνια όμως στο 36′ ο Ιταλός τερματοφύλακας έκανε λάθος έξοδο και ο Ραφίνια βρέθηκε στην κενή εστία, κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την Μπαρτσελόνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.




Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή στην ανατροπή και πήρε τη νίκη

Στην επανάληψη, η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε καλύτερα και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντεμπελέ στο 48′. Ο Γάλλος επιθετικός έκανε έναν «κεραυνό» και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά οι Γάλλοι συνεργάστηκαν υπέροχα και ο Βιτίνια σκόραρε στο τετ-α-τετ ολοκληρώνοντας την ανατροπή.







Η Μπαρτσελόνα δεν έχασε το μυαλό της από αυτά τα γρήγορα γκολ, συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 61ο λεπτό ισοφάρισε και εκείνη. Ο Πέδρι έβγαλε μία υπέροχη μπαλιά στον Ραφίνια και ο τελευταίος με ένα όμορφο σουτ έκανε το 2-2 στο 61ο λεπτό. Τελικά, στο 70′ η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει και αυτή την ολική ανατροπή, με τον Κρίστενσεν να παίρνει την κεφαλιά από το κόρνερ του Γκουντογκάν, να νικάει τον Ντοναρούμα και να διαμορφώνει το τελικό 2-3.







Διαβάστε επίσης: Ο Ζοάο Φέλιξ έπεισε τη χαφάρα της Σίτι να πάει στην Μπαρτσελόνα!

Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει μία μεγάλη νίκη και να έχει το μικρότερο δυνατό προβάδισμα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει του επαναληπτικού στην Ισπανία.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ