ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ντόρτμουντ χαρίζει και η Ατλέτικο… πανηγυρίζει! (vids)

H Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη της Ντόρτμουντ και έτσι επικράτησε με σκορ 2-1!

Η Ντόρτμουντ χαρίζει και η Ατλέτικο… πανηγυρίζει! (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από τις ομάδες που δεν χαρίζουν τίποτα σε κανέναν. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Εκτός, μάλλον από την άμυνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί υπέπεσαν σε δύο πολύ εύκολα και φτηνά λάθη και τα πλήρωσαν με δύο γκολ. Χάρη σε αυτά οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με σκορ 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό.

Με την τύχη τους μπορούν να τα βάλουν οι Βεστφαλοί. Όχι μόνο γιατί άργησαν να αντιδράσουν, αλλά γιατί είδαν την μπάλα να καταλήγει δύο φορές στα δοκάρια του Γιαν Όμπλακ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκίνησε με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι. Οι γηπεδούχοι πίεζαν πολύ ψηλά και με αρκετή ένταση τους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ που έδειξαν να είναι επιρρεπείς στο λάθος και να μην μπορούν να κρατήσουν με τίποτα την μπάλα στην κατοχή τους. Άλλο που δεν ήθελαν οι Μαδριλένοι για να εκμεταλλευτούν την αστάθεια των Γερμανών.

Έτσι, μόλις στο 4′ ο Ντε Πολ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για την Ατλέτικο και έβαλε… φωτιά στο «Μετροπολιτάνο». Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν έριξαν ταχύτητα. Ήθελαν να έχουν όσο το δυνατόν πιο εύκολο έργο γινόταν με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να πάρουν ανάσα από την πίεση της Ατλέτικο που δεν είχε πολλές ευκαιρίες αλλά έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει ακόμα και έτσι δύσκολο το έργο των Βεστφαλών.

Η άμυνα της Ντόρτμουντ δεν πάταγε καλά και αυτό φαινόταν από την αρχή. Έτσι, στο 32′ έκανε ακόμη ένα λάθος και μάλιστα εύκολο. Ο Γκριεζμάν έκλεψε την μπάλα, την έδωσε στον Λίνο και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον κίπερ της γερμανικής ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και πίεζαν για κάποιο λάθος της Ατλέτικο.

Ήταν λογικό και επόμενο οι Μαδριλένοι να μπλοκάρουν και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Η Ντόρτμουντ είχε μερικές καλές στιγμές, όχι όμως κάποια κλασική ευκαιρία με την Ατλέτικο να φτάνει μία ανάσα από το 3-0 όταν μετά από φάουλ του Γκριεζμάν ο Λίνο δεν κατάφερε να νικήσει από πολύ κοντά τον Κόμπελ που έκανε την επέμβαση της βραδιάς. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό η Ντόρτμουντ μείωσε με τον Αλέ στο 81′ με τον Αφρικανό να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ από δύσκολη γωνία.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξα όλα για όλα και έφτασαν πολύ κοντά στο 2-2 όταν σουτ του Γκίτενς στο 88′, αφού βρήκε πρώτα σε σώματα, μετά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Όμπλακ με το 2-1 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης να μένει ως το τέλος, αφού καμία ομάδα παρά τις προσπάθειές της δεν σημείωσε κάποιο επιπλέον τέρμα με την Ντόρτμουντ έχει δοκάρι στο 94′ με τον Μπραντ!










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ