ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Σίγουρη η κόντρα Βινίσιους-Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Όλα δείχνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει το καλοκαίρι τον Κιλιάν Μπαπέ και υπάρχουν κίνδυνοι για... μονομαχία με τον Βινίσιους Τζούνιορ.

«Σίγουρη η κόντρα Βινίσιους-Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι ο Κιλιάν Μπαπέ θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός μένει ελεύθερος αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει κάνει γνωστό στη διοίκηση της ομάδας πως δε θα υπογράψει ξανά ό,τι πρόταση και αν λάβει. Έτσι, φαίνεται πως μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από τους δύο συλλόγους για να γίνει επίσημη η μεταγραφή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης γύρω από αυτή την υπόθεση είναι το πως θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον Βινίσιους Τζούνιορ. Και οι δύο παίκτες επιθυμούν να παίζουν από την αριστερή πλευρά, κάτι που δημιουργεί ανησυχίες για το πως θα ενσωματωθούν και οι δύο στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Γάλλος ειδικός Τζόναθαν Τζόνσον υποστηρίζει ότι η συνύπαρξη και των δύο είναι παικτών στη Ρεάλ είναι αμφίβολη, υπογραμμίζοντας πως ο «Βίνι» μπορεί να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, θεωρεί πως μία καλή λύση θα ήταν ο Βραζιλιάνος να πάει στην Παρί, κάτι που θα βοηθήσει οικονομικά και τις δύο ομάδες. Ρεάλ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «CaughtOffside»:

«Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που συνδέουν τον Βινίσιους Τζούνιορ με την Παρί και πάντα έλεγα από την αρχή ότι θα μπορούσα να δω ότι υπάρχει ένας λογικός τρόπος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί να κάνουν ενδεχομένως μια συμφωνία για τον Μπαπέ (ενώ είχε συμβόλαιο), ανταλλάσσοντας ουσιαστικά τον Βινίσιους και τον Μπαπέ για να βγάλουν τα χρήματα από την ανταλλαγή.

Δε νομίζω ότι αυτή είναι η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης προς το παρόν, πιστεύω ότι οι “Los Blancos” θέλουν να συνδυάσουν τους δύο παίκτες. Μπορεί όμως κάποια στιγμή, λόγω της θέσης που παίζουν και οι δύο στο γήπεδο, να γίνει αναπόφευκτη κάποια σύγκρουση. Δε θα υπάρξει απαραίτητα ένταση, αλλά ίσως υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο, καθώς και οι δύο θα θέλουν την ίδια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Αν ο Βινίσιους γινόταν διαθέσιμος κάποια στιγμή, νομίζω ότι η Παρί θα ενδιαφερόταν πολύ, αλλά δε νομίζω ότι θα τον ήθελε σε ένα σενάριο όπου θα έπρεπε να πληρώσει για τον Βινίσιους, έχοντας χάσει τον Μπαπέ με ελεύθερη μεταγραφή. Νομίζω ότι η Παρί θα προτιμούσε μια ανταλλαγή, αλλά προφανώς αυτή τη στιγμή αυτό δε φαίνεται πιθανό με το συμβόλαιο του Μπαπέ να λήγει, και δε φαίνεται ότι το αστέρι του Βινίσιους είναι σε ύφεση στη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα όχι αρκετά ώστε να χρησιμοποιηθεί σε μια ανταλλαγή.

Διαβάστε επίσης: H Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο καμιά άλλη το νέο αστέρι της Αργεντινής

Δε νομίζω ότι η ένταξη του Βινίσιους στην Παρί είναι μια μη ρεαλιστική προοπτική κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά προς το παρόν δε συμβαίνει τίποτα. Αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει σύντομα».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ