Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλοπ τα είπες όλα: «Αυτός φταίει για την τριάρα από την Αταλάντα…»
Λίβερπουλ

Κλοπ τα είπες όλα: «Αυτός φταίει για την τριάρα από την Αταλάντα…»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ το πήρε πάνω του και... έδειξε τα "καρύδια" του!

12.04.2024 | 16:25

Αν μη τι άλλο ένα από τα αποτελέσματα σοκ της πρώτης φάσης των προημιτελικών του Europa League είναι αυτό ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Αταλάντα, με τους Ιταλούς να φεύγουν με ένα επικό «διπλό» από το Άνφιλντ (3-0)!

Ο Κλοπ και οι παίκτες του δέχονται έντονη κριτική μετά από αυτό το αποτέλεσμα που τους κρατάει εκτός Ευρώπης και ο Γερανός τεχνικός αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει σε rotation, τονίζοντας πως ο μόνος υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας του, είναι ο ίδιος…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έλυσε τον γρίφο με τον Άρνολντ – Θα έκανε ξανά το ίδιο…

«Δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσω  τον Αρνολντ. Ήταν στον πάγκο γιατί μας επέτρεψαν να βάλουμε 23 παίκτες στην ομάδα. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και αξίζαμε να χάσουμε», είπε ο έμπειρος κόουτς των Άγγλων.

«Για τους λόγους έκανα ροτέισον, θα έκανα ακριβώς το ίδιο αν παίζαμε ξανά αυτό το ματς! Αλλά όπως είπα, αν θέλεις να είσαι καλός στην υπόλοιπη σεζόν και να αντέξεις, τότε πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Δεν βγάλαμε τους τρεις «χειρότερους» παίκτες», τόνισε ο κόουτς της Λίβερπουλ.

«Παρεμπιπτόντως, χάσαμε το δεύτερο ημίχρονο 2-0 και το πρώτο ημίχρονο 1-0, οπότε δεν ξέρω ποια  ενδεκάδα ήταν καλύτερη. Απλώς έτσι είναι, είναι απολύτως εντάξει. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα πρώτα και κύρια, το ξέρω, αλλά την απόφαση μάλλον θα ήταν η ίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version