ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

«Βασίλισσα» είναι, δικό της και το Νησί (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Μαγιόρκα (1-0) και τώρα ετοιμάζεται για τον τελικό των τελικών με την Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ.

«Βασίλισσα» είναι, δικό της και το Νησί (vid)

Έβγαλε την υποχρέωση η Ρεάλ Μαδρίτης! Το μαγικό τέρμα του Ορελιέν Τσουαμενί ήταν αρκετό στο να δώσει στη «Βασίλισσα» ακόμη μια νίκη στη La Liga και να την εκτοξεύσει στο +11 στη κορυφή μπροστά από την Μπαρτσελόνα.

Το ματς

Η 31η στροφή της La Liga έφερε αντιμέτωπες τη Μαγιόρκα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα δύσκολο ταξίδι για τους Μαδριλένους λίγες ημέρες πριν το 3-3 με την Μάντσεστερ Σίτι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τα προημιτελικά του Champions League. Λίγα 24ωρα πριν από τη δεύτερη κομβική συνάντηση της «Βασίλισσας» με τους «Πολίτες» στο Έτιχαντ.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχοντας τον αέρα των οκτώ βαθμών στη κορυφή της La Liga πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα. Οι Μαδριλένοι ήξεραν πως απέναντί τους θα έβρισκαν μια σκληροτράχηλη ομάδα. Ικανή να κάνει τη ζημιά ειδικά αν υποτιμηθεί και της δοθεί η απαραίτητη προσοχή. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν να βρίσκονται στην ισορροπία. Η Ρεάλ Μαδρίτης αδυνατούσε να βρει ρυθμό. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο παιχνίδι στα πρώτα 45′. Κορυφαία αυτή με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλινγχαμ.

Ο Βρετανός στο 34′ επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Μαγιόρκα. Από την άλλη οι Νησιώτες είχαν μια δύο καλές στιγμές όμως ο Λούνιν ήταν εκεί για να τις καθαρίσει. 0-0 σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η Ρεάλ Μαδρίτης κυνήγησε με τη σέντρα το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα.

Για καλή της τύχη το βρήκε άμεσα! Στο 48′ ο Ορελιέν Τσουαμενί είδε τη μπάλα στην πορεία του αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή της Μαγιόρκα. Ο ταλαντούχος μέσος όμως δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κοίταξε εστία και με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων. Το τέρμα του Γάλλου άλλαξε άρδην τον ρυθμό του αγώνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η «Βασίλισσα» βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στο 2-0. Βινίσιους, Βαλβέρδε και Ντίαζ άγγιξαν το γκολ όμως για κακή τύχη της Ρεάλ οι προσπάθειές τους έμειναν ημιτελείς. Η Μαγιόρκα δεν έδειξε ικανή να της κάνει τη ζημιά. Το 1-0 άφηνε ανοιχτό το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε όμως στο τέλος αυτό που ήθελε! Ένα ακόμη τρίποντο που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο της La Liga.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ