ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Μίλαν «χ»αμογελάει για την εικόνα και όχι το αποτέλεσμα! (vids)

Η Μίλαν ήταν καλύτερη από τη Σασουόλο, όμως, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς, μένοντας στο 3-3.

Η Μίλαν «χ»αμογελάει για την εικόνα και όχι το αποτέλεσμα! (vids)

Η Μίλαν βρέθηκε να κυνηγάει δύο φορές από δύο γκολ τη Σασουόλο στο εκτός έδρας ματς στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, έπαιξαν καλά (από τη μέση και μπροστά) και πήραν λίγο πριν το φινάλε την ισοπαλία, κάνοντας στο 84′ το 3-3 με τον Οκαφόρ.

Ολοένα και πιο κοντά στον υποβιβασμό η Σασουόλο που βλέπει τη βαθμολογία να μην αλλάζει με τίποτα!

Με την ατυχία του μπορεί να τα βάλει ο Σάμουελ Τσεκουέζε, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και δεν μέτρησε κανένα, αφού ήταν σε θέση οφσάιντ και στα δύο!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Κάτι ο ήλιος και η πολλή ζέστη. Κάτι οι αρκετές αλλαγές του Πιόλι στην αρχική 11αδα της Μίλαν. Ε δεν ήθελε και πολύ η Σασουόλο που «καιγόταν» για νίκη να μπει καυτή στον αγωνιστικό χώρο και να σημειώσει πολύ νωρίς το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης. Αυτό ήρθε από τον Πιναμόντι στο 4′. Ο παίκτης της Σασουόλο βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και με δυνατό σουτ από κοντά δεν γινόταν να αστοχήσει.

Η Μίλαν βρισκόταν στο… διάστημα και αυτό φαινόταν πολύ εύκολα από το γεγονός ότι οι παίκτες της δεν ήταν στις θέσεις τους και γενικότερα έχαναν κάθε μονομαχία από τους αντιπάλους τους. Όπως συνέβη με τον Φλορέντσι που έχασε σε ταχύτητα από τον Λοριεντέ με τον Γάλλο να νικάει τον κίπερ των Μιλανέζων στο 10′ για το 2-0, μετά από διπλή προσπάθεια. Ήταν λογικό και επόμενο από ένα σημείο και έπειτα η Σασουόλο να δώσει χώρο και χρόνο στους φιλοξενούμενους για να κρατήσουν μπάλα και να βγουν μπροστά. Οι παίκτες του Πιόλι το εκμεταλλεύτηκαν και σημείωσαν γκολ με τον Τσεκουέζε, όμως, αυτό δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο παίκτης της Μίλαν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτό που δεν μπόρεσε ο Τσεκουέζε το κατάφερε ο Λεάο στο 20′. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήρε την μπάλα στα πόδια του, πέρασε εντυπωσιακά δύο αντιπάλους του και με ανάλογο τελείωμα έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου, αφού δεν σημειώθηκε κάτι άλλο από εκεί και πέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σασουόλο μπήκε και πάλι δυνατά και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αστάθεια και τη νωθρότητα στο κέντρο και της Μίλαν και κάπως έτσι έφτασε στο τρίτο γκολ με τον Λοριεντέ στο 53′ να κάνει το 3-1. Η απάντηση από τη Μίλαν δεν άργησε να έρθει με τον Λεάο να είναι αυτός που δημιουργούσε από πολλές και διαφορετικές θέσεις με τον Πορτογάλο εξτρέμ να κάνει σέντρα σουτ, ο Κονσίλι δεν έδιωξε δυνατά με τον Γιόβιτς στο 59′ από κοντά να μειώνει σε 3-2. Μάλιστα, η Μίλαν έφτασε λίγο αργότερα στο 3-3 με τον Τσεκουέζε όμως ο Αφρικανός εξτρέμ ήταν για δεύτερη φορά οφσάιντ και έτσι το γκολ του δεν μέτρησε. Το 3-3 για τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο 84′ από τον Οκαφόρ. Ο Ζιρού πήρε την κεφαλιά και ο Οκαφόρ με δυνατό σουτ εξ επαφής ισοφάρισε σε 3-3 που έμελλε να μείνει ως το φινάλε!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ