Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο Κάνσας με αριστούργημα του Μέσι (vid)
MLS

Νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο Κάνσας με αριστούργημα του Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα από τα ομορφότερα τέρματα που έχει σημειώσει στα αμερικάνικα γήπεδα.

14.04.2024 | 09:30

Ένα ακόμη παιχνίδι που η Ίντερ Μαϊάμι τα βρήκε σκούρα. Η ομάδα από τη Φλοριντά δοκιμάστηκε στο Κάνσας και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις επικρατώντας τελικά της Σπόρτινγκ με 3-2. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους ήταν για άλλη μια φορά οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δύο σούπερ σταρ έκαναν τη διαφορά. Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα μαγικό γκολ, ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας του Κάνσας. Ένα γκολ ποίημα από τον Αργεντινό.

Το ματς

Ο Τόμι, έβαλε μπροστά στο σκορ το Κάνσας στο 6′, με τον Γκόμες να εκμεταλλεύεται την υπέροχη ασίστ του Μέσι στο 18′ για το 1-1!
Ο Αργεντινός στο 51′ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, με τρομερό σουτ εκτός περιοχής για το 1-2, όμως επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο Τόμι, παραβίασε την εστία της Ίντερ Μαϊάμι, για το 2-2! Το νικητήριο γκολ για τα «Φλαμίνγκο» πέτυχε ο Λουίς Σουάρες στο 71′ με κοντινή προβολή διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version