ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!

Οι ήττες των Λίβερπουλ κι Άρσεναλ έδωσαν δικαίωμα στη Μάντσεστερ Σίτι να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Τι πιο σύνηθες...

Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!

Έχει καταντήσει γραφικό το «τι πιο σύνηθες να συμβεί», αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση και της φετινής Premier League. Μιας και η Μάντσεστερ Σίτι έξι «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος φιγουράρει στην κορυφή. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ήττες των Λίβερπουλ και Άρσεναλ και με 73 βαθμούς είναι μόνη της στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Η ίδια το Σάββατο συνέτριψε με 5-1 τη Λούτον στο «Έτιχαντ» κάνοντας το καθήκον της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δυο δώρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Το πρώτο δώρο στους νταμπλούχους Αγγλίας ήρθε από την ομάδα η οποία συχνά πυκνά τη δυσκολεύει, την Κρίσταλ Πάλας. Πήρε διπλό μες στο «Άνφιλντ» με 1-0, με τους «κόκκινους» να υφίστανται δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα μετά το οδυνηρό 0-3 από την Αταλάντα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Europa League την περασμένη Πέμπτη.

Λίγες ώρες μετά την ήττα-σοκ της Λίβερπουλ από την Πάλας, η Άστον Βίλα έκανε ακόμη ένα δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επικράτησε 2-0 της Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς» και έστειλε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην κορυφή της Premier League. Η Αρσεναλ, από την πλευρά της, παραμένει ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ, αλλά πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κρατάει την τύχη στα χέρια της, στο δρόμο για τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο.

Αξίζει να διαβάσεις: Το «καυτό» φινάλε των τριών διεκδικητών της Premier League

H Σίτι έχει το know how και κάνει πλάκα σε όλους

Πλέον, οι «πολίτες» έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος. Παρότι πριν μερικές εβδομάδες έδειχναν ότι είναι τρωτοί, κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το πούμε. Η Σίτι του Γκουαρντιόλα τα θέλει όλα, ξανά. Δεν θα σταματήσει ποτέ να παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως πολύ καλά γνωρίζει. Αυτό πρεσβεύει ο προπονητής της, δεν συμβιβάζεται με την ήττα, δεν την ξεγράφει κανείς. Είναι σαν να περιμέναμε κάποια στιγμή ότι κάποια εκ των Λίβερπουλ και Άρσεναλ θα γκέλαρε. Λοιπόν, το έκαναν ταυτόχρονα με εντός έδρας ήττες μάλιστα!

Πέρσι μονάχα οι «κανονιέρηδες» μπορούσαν να κοντράρουν τους «σίτιζενς». Αλλά πάλι τέτοιο καιρό περίπου τα χάλασε η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, με τη Σίτι να σηκώνει τον τίτλο. Δεν αρκέστηκε εκεί, καθώς πήρε και το Κύπελλο Αγγλίας και φυσικά το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Φέτος μπήκε κι η Λίβερπουλ στην εξίσωση, θέλοντας να διεκδικήσει τον τίτλο για έναν ακόμη λόγο. Για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «reds» το καλοκαίρι. Βέβαια, μέσα σε λίγες μέρες έχουν γίνει όλα μαντάρα με τις δυο συναπτές «σφαλιάρες» στο Μερσεϊσάιντ.

Εν κατακλείδι, για άλλη μια χρονιά η πλάστιγγα γέρνει προς τη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας και πάσης Ευρώπης έχει την τύχη στα χέρια της. Και δεν αναφέρουμε καν ότι έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις π.χ. τη ρεβάνς του 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Έτιχαντ» μεθαύριο 17/4. Τρανή απόδειξη η περσινή ονειρική πορεία της που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και έγινε πρωταθλήτρια στο δυσκολότερο συλλογικό πρωτάθλημα του πλανήτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ