ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άμυνα για κλάμματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)

Μια αγωνιστική για... τρελά κέφια στην Ευρώπη! Ο «Βασιλιάς» δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα

Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)

Μια ακόμα πλούσια… αγωνιστική στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Οι επιθετικοί των ομάδων ήταν για μια ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές, σκοράροντας κρίσιμα γκολ για τις ομάδες τους, ενώ οι “κανονιέρηδες” έχουν την τιμητική τους. Φυσικά παίκτες από Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα… κατέχουν δικαιωματικά τις περισσότερες θέσεις.

Ο «Βασιλιάς» είδε όλα τα ματς της αγωνιστικής, ξεχώρισε τους έντεκα καλύτερους και σας παραθέτει την… Team of the Week!
Ντιν Χέντερσον: Λίβερπουλ-Κρίστας Πάλας 0-1
Η Κρίσταλ Πάλας πήρε ένα ιστορικό διπλό στο Άνφιλντ, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 1-0, έχοντας φυσικά ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, τον Ντιν Χέντερσον. Ο Άγγλος γκολκίπερ έκανε σπουδαίο ματς και έβγαλε πολλά «σίγουρα» γκολ, βάζοντας στοπ στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κλοπ. Δικαιωματικά αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας της αγωνιστικής.

Γκβάρντιολ: Σίτι – Λούτον 5-1

Ο Κροατής σταρ της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτός που βγήκε μπροστά και με μια φανταστική εμφάνιση, συνέβαλλε στα μέγιστα, στην νίκη-πάρτι κόντρα στην νεοφώτιστη Λούτον. Ο έμπειρος στόπερ σκόραρε, ενώ χάρισε και μια ασίστ, δείχνοντας για πολλοστή φορά πως μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση.

Πάου Τόρες: Άρσεναλ-Άστον Βίλα 0-2

Η ομάδα του Έμερι πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Λονδίνο και ο Πάου Τόρες ήταν καταλυτικός, καθώς ήταν σε εξαιρετική βραδιά, βάζοντας δύσκολα στους επιθετικούς των “κανονιέρηδων”. Τόσο ο Ζεσούς όσο και οι υπόλοιποι, είδαν τον Τόρες να κόβει πολλές από τις επιθετικές ενέργειες τους, προσθέτοντας εκνευρισμό και άγχος…

Ταλιαφίκο: Λυών-Μπρεστ 4-3

Ο Αργεντινός μπακ της Λυών ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι της αγωνιστικής! Ο πολύπειρος μπακ των Γάλλων, σκόραρε για το 3-3, ενώ στην συνέχεια αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, σταματώντας μια κρίσιμη επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων.
Φελίπε:Λάτσιο -Σαλερνιτάνα 4-1
Η ομάδα της Ρώμης έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε αυτήν του Κώστα Μανωλά και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φελίπε, η ομάδα του Τούντορ πήρε μια εμφατική νίκη. Ο Βραζιλιάνος σταρ των “λατσιάλι” σκόραρε δύο γκολ, φτάνοντας τα πέντε στο πρωτάθλημα της Serie A!
Περέιρα: Γουέστ Χαμ-Φούλαμ 0-2
Ο Περέιρα έδειξε σε ένα ακόμα ματς, πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο! Ο ηγέτης της Φούλαμ οδήγησε την ομάδα του Λονδίνου σε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ, σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο έμπειρος μέσος… είναι δεδομένο πως θα επιστρέψει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League.
Βιρτζ: Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης 5-0
Ο σπουδαίος Βιρτζ, ο μεγάλος ηγέτης των πρωταθλητών Γερμανίας! Το νέο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και σκόραρε χατ-τρικ, δείχνοντας για ποιον λόγο είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Τσάμπι Αλόνσο. Γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου με μια φανταστική εμφάνιση.

>

Τσουαμενί: Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
Τα επιθετικά αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης… δεν ήταν σε καλή μέρα, όμως για μια ακόμη φορά η λύση ήρθε από παίκτη της μεσαίας γραμμής, με τον Τσουαμενί να είναι εξαιρετικός και να σκοράρει και το γκολ-νίκης για την ομάδα του. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Γάλλου σταρ στην La Liga.
Φέλιξ: Καντιθ-Μπαρτσελόνα 0-1
Ο Πορτογάος σταρ της Μπαρτσελόνα… είναι καλά και νιώθει εξαιρετικά στην Βαρκελώνη, χαρίζοντας με ένα μοναδικό τρόπο το «διπλό» στην ομάδα του. Ο Φέλιξ απέδειξε στον Τσάβι για ποιον λόγο πρέπει να αγωνίζεται βασικός και δεδομένα το κέρδισε με την αξία του και θα φανεί στο ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Γκριεζμάν: Ατλέτικο Μαδρίτης – Χιρόνα 3-1
Τρομακτική σεζόν για τον Αντουάν Γκριεζμάν, μια από τις κορυφαίες της καριέρας του, αν όχι η κορυφαία. Ο Γάλλος σταρ των Μαδριλένων σκόραρε δύο ακόμα γκολ κόντρα στην Χιρόνα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του Σιμεόνε, φτάνοντας τα 13 στην La Liga.
Γουότκινς: Άρσεναλ – Άστον Βίλα 0-2
O Άγγλος επιθετικός της Άστον Βίλα πλήγωσε την ομάδα του Αρτέτα! Ένας από τους πλέον ποιοτικούς και κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, σκόραρε στο Emirates με μοναδικό τρόπο και πλέον έχει 19 γκολ στην Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ