ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Άσσος χωρίς γκάζια
Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο κορυφαίος φέτος στην Ευρώπη… με αποδείξεις (stats)
H Μπάγερν Μονάχου έβαλε στο στόχαστρο το μεγάλο πρότζεκτ της Παρί
H Γουάντα Νάρα… ξέχασε να φορέσει σουτιέν (pics)
Αδιαθεσία της Καινούργιου την ώρα της εκπομπής: «Εδώ είμαι, σας ευχαριστώ πολύ» (vid)
H DIARIOAS βάζει στη «μαύρη» λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης τον Λούνιν
H Kωνσταντοπούλου έκραξε τον Πορτοσάλτε μέσα στον ΣΚΑΙ (vid)
Διαλύθηκε η άμυνα της Μπάγερν Μονάχου: Τέλος και ο Ουπαμεκανό
Δανδουλάκη και Παπούλια… διέλυσαν τον Φιλιππίδη (vid)
O λόγος που Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότζης δεν παίρνουν διαζύγιο (vid)
Τρελάθηκαν και οι Ιταλοί με Καρέτσα – Το μεγαθήριο που μπαίνει στη λίστα
H «καψούρα» του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στο ρόστερ της Τσέλσι
Ο Βασίλης Τσιάρτας φόρεσε τη φανελάρα της Σεβίλλης και αποθεώθηκε (pic)
Λονδίνο καλεί… Γιώργο Βαγιαννίδη
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Η ενδεκάδα του Φλικ για το +3 στη κορυφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)

Ο Αντρέι Λούνιν ήταν ψυλλιασμένος για τα πέναλτι της Μάντσεστερ Σίτι ακούγοντας τον προπονητή τερματοφυλάκων του.

Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)

Η επιτυχία σε μια διαδικασία πέναλτι εν πολλοίς κρίνεται από τον τερματοφύλακα της εκάστοτε νικήτριας ομάδας. Εύλογο, αν αναλογιστούμε πως αν όλα τα πέναλτι ήταν εύστοχα, ακόμα θα παιζόταν ο τελικός του Mundial του 2006 που λέει ο λόγος ή ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ολυμπιακός το 2009… Εκτός φυσικά αν ένας παίκτης στείλει την μπάλα δοκάρι ή άουτ. Πίσω όμως από όλα αυτά κρύβεται ο προπονητής τερματοφυλάκων. Και στην περίπτωση του Αντρέι Λούνιν, υπάρχει μια μικρή ιστορία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας του προημιτελικού για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χάρη στον Ουκρανό γκολκίπερ, η «βασίλισσα» απέκλεισε τη Σίτι μες στο Μάντσεστερ στη διαδικασία των πέναλτι. Δυο πέναλτι έπιασε ο Λούνιν όπου στο ένα έμεινε όρθιος, νικώντας τον Μπερνάρντο Σίλβα.




Ο Λούνιν περίμενε κάποιος παίκτης της Σίτι να εκτελέσει α λα Πανένκα!

Δεν ήταν και τόσο τυχαίο το γεγονός ότι ο Λούνιν δεν έπεσε μαντεύοντας τη γωνία που θα εκτελούσε ο Σίλβα. Μιας και θυμήθηκε τι του είχε πει ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρεάλ, Λουίς Γιοπίς. Ειδικότερα, θεώρησε ότι όλο και κάποιος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα εκτελούσε στο κέντρο ή α λα Πανένκα, δηλαδή με σκάψιμο της μπάλας.

Ο Λούνιν είδε στα μάτια του Μπερνάρντο Σίλβα αυτή την εκδοχή και αποφάσισε να μην βουτήξει, πιάνοντας έτσι το πέναλτι του Πορτογάλου μέσου των «πολιτών».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ