ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
Η ιστορική Πάρμα ΞΑΝΑ στη Serie A!
ΓΚΟΛΑΡΑ Ρονάλντο με φοβερό γυριστό από τη γωνία της περιοχής! (vid)
Η Μπαρτσελόνα θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Νάπολι – Η στάση των Ιταλών!
Κάνουν… ουρά για τον Τιάγκο Σίλβα οι ομάδες: Και αυτός τις παίζει στα δάχτυλά του!
Ο Μοράτα αποφάσισε – Πάει στην παλιά του αγάπη με.. τρελή μείωση μισθού!
Η Μπάγερν δίνει το τελειωτικό «χτύπημα» στην Λίβερπουλ – Κάνει κίνηση για τον ηγέτη!
Ράγισε καρδίες ο Ιμπραΐμοβιτς: «Στέρεψα από δάκρυα! Μου λείπεις πολύ να ξέρεις»
Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ – Ακυρώνει το αντίο λόγω… αποτυχίας!
Για αυτό τους «γλεντάει» ο Βινίσιους – Αντιγράφει τις κινήσεις από τρεις… GOAT!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την εικόνα που έπρεπε στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και έτσι αποκλείστηκε, χάνοντας με σκορ 2-0.

Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ έχασε. Όμως, έδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί για κανέναν λόγο τους Βέλγους. Ωστόσο, στη ρεβάνς που έγινε στην «Τούμπα», παρά το βροντερό «παρών» που έδωσαν οι φίλοι ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν ποτέ να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και τις στιγμές που είχαν, με αποτέλεσμα να χάσουν με σκορ 2-0 και με το συνολικό 3-0 να μείνουν εκτός συνέχειας από έναν αντίπαλο που θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να αφήσουν πίσω τους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι είχε δίπλα του τον κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να φωνάζει για τους παίκτες του Λουτσέσκου. Οι Βέλγοι ήθελαν να περάσουν τα πρώτα 10-15 λεπτά δίχως να δεχτούν κάποιο τέρμα. Και τα κατάφεραν.

Από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολο και βατό για τους φιλοξενούμενους να κοιτάξουν και την επίθεσή τους, πέρα από την άμυνά τους. Οι παίκτες της Μπριζ έβγαιναν σιγά- σιγά μπροστά και έδειξαν ότι θα μπορούσαν να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Όπως και συνέβη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Τζούντγκλα ήταν αυτός που πλήγωσε την ελληνική ομάδα δις σε διάστημα μερικών μονάχα λεπτών. Αυτός ήταν που έκανε το 1-0 στο 33′ μετά από αντεπίθεση της Μπριζ, που βγήκε μπροστά με δύναμη και ταχύτητα και τον Σάμπε να δίνει έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε στη χειρότερη χρονική στιγμή για τους γηπεδούχους. Στο 45′. Και πάλι από τον Τζούντγκλα που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, ενόψει του δεύτερο ημιχρόνου με το VAR να κατακυρώνει το τέρμα του, αφού στην αρχή της φάσης ο Σκόρας δεν ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έδειχναν ψυχικά, αλλά και σωματικά να μην έχουν τις δυνάμεις, ώστε να κάνουν ζημιά στην Μπριζ. Ένα τέρμα από μεριάς ΠΑΟΚ θα μπορούσε να δώσει άλλη ώθηση στους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν ήταν. Έτσι, το 2-0 υπέρ των Βέλγων έμεινε ως το τέλος και ήταν αυτοί που πέρασαν στα ημιτελικά του Conference League με συνολικό σκορ 3-0.













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ