ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Από μοιραίος… ωραίος ο Μπερνάρντο – Η Σίτι στον τελικό του FA Cup (vid)

Λίγο ήθελε να ζήσει η Μάντσεστερ Σίτι δεύτερη παράταση σε 72 ώρες. Ο Μπερνάρντο Σίλβα «χτύπησε» στο φινάλε και χάρισε στους «Πολίτες» (1-0) το εισιτήριο του τελικού του FA Cup.

Από μοιραίος… ωραίος ο Μπερνάρντο – Η Σίτι στον τελικό του FA Cup (vid)

Πριν από τρεις ημέρες ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν ο μοιραίος στις εκτελέσεις πέναλτι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Πολίτες». Ο άνθρωπος που χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη επί της Τσέλσι και την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Το ματς

Το ιστορικό Γουέμπλει φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου τον πρώτο ημιτελικό του FA Cup. Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον νικητή να παίρνει σήμερα το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο μονομάχοι ήθελαν όσο τίποτα να πάρουν τη νίκη. Έτσι, Γκουαρντιόλα και Ποτσετίνο έριξαν στην αρένα όλα τα διαθέσιμα όπλα τους. Οι «Πολίτες» στερήθηκαν τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Σίτι να έχει τον έλεγχο. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από τους τυπικά γηπεδούχους με τον Φιλ Φόντεν στο 16′ να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Πέτκοβιτς. Ο Ντε Μπρούιν βρήκε ιδανικά τον Βρετανό, εκείνος πέρασε τον τερματοφύλακα της Τσέλσι όμως πηγαίνοντας αρκετά στο πλάι δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά την εστία των «μπλε». Στο 29′ ήταν η σειρά της Τσέλσι να βρεθεί μια ανάσα από το 1-0. Ο Τζάκσον βγήκε… φάτσα με το αντίπαλο τέρμα. Ο επιθετικός των Λονδρέζων όμως έκανε τη χειρότερη επιλογή. Άργησε πολύ έδωσε μια χλιαρή πάσα και οι «Πολίτες» απομάκρυναν τον κίνδυνο. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο είχε την Σίτι να κρατάει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της χωρίς όμως ουσία. 0-0 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Τσέλσι μπήκε πολύ δυναμικά όμως και πάλι ο Τζάκσον δεν βρέθηκε στη στιγμή του. Ο επιθετικός της Τσέλσι σπατάλησε δύο απανωτές ευκαιρίες. Η πρώτη σε τετ α τετ και η δεύτερη με κεφαλιά στο ένα μέτρο από την εστία. Και τις δύο φορές ο Ορτέγκα ήταν εκεί για να σώσει την Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έσφιγγε τον κλοιό γύρω από την μεγάλη περιοχή της Τσέλσι. Οι «μπλε» δέχθηκαν έντονη πίεση και τελικά στο 84′ υπέκυψαν. Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρέθηκε στη καρδιά της μεγάλης περιοχής των Λονδρέζων, η τύχη ήταν με το μέρος του και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε με κόντρα στα δίχτυα. Στο φινάλε η Τσέλσι προσπάθησε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση όμως μάταια. Νίκη με 1-0 για την Σίτι και πρόκριση στον τελικό του FA Cup.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ