ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με την ψυχή στο… στόμα, αλλά και πάλι πρώτη η Άρσεναλ! (vid)

H Άρσεναλ ζορίστηκε, αλλά νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 τη Γουλβς και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League.

Με την ψυχή στο… στόμα, αλλά και πάλι πρώτη η Άρσεναλ! (vid)

H Άρσεναλ είναι και πάλι πρώτη (έχοντας ένα ματς παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι)! Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Οι Λονδρέζοι τα βρήκαν… μπαστούνια. Ωστόσο, επικράτησαν εκτός έδρας της Γουλβς με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Ακόμη ένα απίθανο γκολ από τον Λεάντο Τροσάρ που έβαλε τις βάσεις για το «διπλό» της ομάδας του. Το δοκάρι των γηπεδούχων στο 30′ ήταν η μεγαλύτερη στιγμή τους για να κάνουν τη ζημιά στην Άρσεναλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά και αποφασιστικά τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του Αρτέτα είχαν ροή στο παιχνίδι τους με τις πολλές και κοντινές πάσες. Σε αυτό βοήθησε αρκετά και το γεγονός ότι η Γουλβς δεν κρατούσε καθόλου την μπάλα στα πόδια της, λόγω της υψηλής πίεσης που της ασκούσε η Άρσεναλ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν απειλητικοί προς την εστία του Σα, αφού έκαναν είτε λάθος επιλογές, είτε κάτι λάθος στην τελική τους πάσα.

Ο Ράις με δύο σουτ έξω από την περιοχή έδειξε στον Πορτογάλο κίπερ ότι δεν πρέπει να είναι χαλαρός. Όμως, κανένα από αυτά δεν τον ανησύχησε καθόλου. Στο 30′ ήρθε η καλύτερη στιγμή της Γουλβς. Ο Γκόμες εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του Κίβιορ και έβαλε πλάτη τον Πολωνό μπακ με το σουτ του να βρίσκει πρώτα στον Ράγια και μετά στο δοκάρι της εστίας του.

Ωστόσο, αυτό ήταν το έναυσμα για τους «λύκους» να βγουν μπροστά και να δείξουν ότι μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Η Άρσεναλ από εκείνο το σημείο είχε λίγο μερικά παραπάνω προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο 45′ ο Ζεσούς υποδέχτηκε πολύ καλά την μπάλα, έπεσε, αλλά την έδωσε στον Τροσάρ και εκείνος με ένα απίθανο σουτ εντός περιοχής και αφού πρώτα έβαλε… χίλια φάλτσα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Οι Λονδρέζοι είχαν τελικές που κατέγραψε η στατική υπηρεσία, όμως, λίγες από αυτές ήταν… κλασικές. Η καλύτερη εξ αυτών ήταν ένα σουτ του Χάβερτς στο 55′ που κατέληξε στην αγκαλιά του Σα. Από την άλλη πλευρά η Γουλβς δεν πάτησε καθόλου περιοχή και οι φίλοι της πανηγύρισαν σαν… γκολ το μοναδικό τους κόρνερ στο παιχνίδι. Λίγο πριν το φινάλε η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους, βγήκε μπροστά με τον Ράις, η μπάλα πήγε στον Χάβερτς και από εκεί στον Όντεγκαρτ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια στο 92′ έκανε το 2-0 για την ομάδα του με τον Μαρτινέλι λίγο αργότερα να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 3-0.

Το σημαντικό για τους «κανονιέρηδες» ήταν ότι νίκησαν στο φινάλε και ότι επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ