ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ είπε μέσω Instagram τη μεγαλύτερη αλήθεια για το ΜSN! (pic)

Ο Νεϊμάρ ακόμα έχει να λέει και να θυμάται για όλες εκείνες τις στιγμές που πέρασε και έζησε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ είπε μέσω Instagram τη μεγαλύτερη αλήθεια για το ΜSN! (pic)

Μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Ο Νεϊμάρ έζησε τις καλύτερες στιγμές του στην Μπαρτσελόνα. Τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ναι ο Βραζιλιάνος άφησε τους Καταλανούς για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017. Αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν μία τρύπα στο νερό, παρά το γεγονός ότι έβγαλε πολλά περισσότερα χρήματα σε αυτούς.

Πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, ακόμα και τώρα δεν έχει ξεχάσει και ούτε έχει βγάλει από το μυαλό του όλες εκείνες τις ωραίες στιγμές που πέρασε με τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Σουάρες δίπλα του.

Ο Νεϊμάρ σχολίασε μία φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο Ουρουγουανός killer και έγραψε το εξής: «Το πιο σημαντικό για όλους μας ήταν ότι ήμασταν όλοι χαρούμενοι». Αν μη τι άλλο ένα σημαντικό σχόλιο για εκείνες τις ημέρες, όπου το MSN μεσουρανούσε και ένα μικρό δείγμα για το κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις των Καταλανών που εκείνη την εποχή πήγαιναν από νίκη σε νίκη και σημείωναν το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο χάρη στα γκολ που πανηγύριζαν τα μεγάλα τους αστέρια. Νεϊμάρ: Δεν άργησε να πάρει την κάτω βόλτα, μετά την Μπαρτσελόνα

Νεϊμάρ: Δεν άργησε να πάρει την κάτω βόλτα, μετά την Μπαρτσελόνα

Όταν ο Νεϊμάρ αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν είπε ότι το έκανε γιατί πίστευε στα όνειρα και στις φιλοδοξίες των Γάλλων. Ότι μαζί τους θα μπορούσε να κατακτήσει είτε το Champions League, είτε κάποια «Χρυσή Μπάλα».

Ο κύκλος του στους Παριζιάνους ολοκληρώθηκε και επίσημα το περασμένο καλοκαίρι. Και όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από αυτά αλλά σε μερικές περιπτώσεις αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων. Πλέον βρίσκεται στην Αλ Χιλάλ και προσπαθεί να δείξει την κλάση και την ποιότητά του στη Σαουδική Αραβία.

Όμως και εκεί τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για εκείνον, αφού τον περασμένο Νοέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και συνεχίζει την αποθεραπεία του, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Κάτι που θα συμβεί αρχές Ιουνίου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ