ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»

Επιστροφή στην La Liga για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η κάθε μία επανέρχεται στα του ισπανικού πρωταθλήματος με διαφορετική ψυχολογία. Οι δε «μπλαουγκράνα» με την πικρία του αποκλεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League. Από την άλλη οι Μαδριλένοι με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την επική πρόκριση στα ημιτελικά πετώντας εκτός τη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δύο ποδοσφαιρικοί κολοσσοί συγκρούονται την Κυριακή το βράδυ (22:00 21/4) στο τελευταίο φετινό Clasico στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η Μπαρτσελόνα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται προκειμένου να κυνηγήσει τη νίκη στη Μαδρίτη για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για την κούπα του πρωταθλητή Ισπανίας.

Διάβασε επίσης: Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!

Ο Τσάβι στις δηλώσεις του αναφέρθηκε εκτενώς στην επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει να δει την ομάδα του να μπαίνει δυναμικά στο Μπερναμπέου και να διεκδικεί τη νίκη όμως ξέρει πως απέναντί του βρίσκει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Οι δηλώσεις του Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου πριν το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

«Αύριο έχουμε την ευκαιρία να συνδεθούμε με τη La Liga. Γίνεται το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Θα βρούμε μια δυνατή Ρεάλ και μάλιστα μετά τον αποκλεισμό της καλύτερης ομάδας του κόσμου, της Σίτι. Ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Η ομάδα είναι ανυπόμονη να παλέψει για αυτό το πρωτάθλημα», τόνισε.

Για τον αποκλεισμό από την Παρί ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ. Ας αφήσουμε αυτόν τον θυμό, την απογοήτευση και την αδυναμία από τις προάλλες να στραφούν προς όφελός μας. Έχουμε μπροστά μας μια δυνατή Ρεάλ Μαδρίτης και ηθικά ενισχυμένη μετά από αυτή την εβδομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την έναρξη του Κλάσικο με τη Ρεάλ: «Σήμερα το συζητήσαμε, ότι στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου η Ρεάλ θα πιέσει. Είναι στην έδρα τους. Πρέπει να είμαστε πολύ γενναίοι. Είναι το τέλειο σκηνικό για να δείξουμε την προσωπικότητά μας. Έχουμε προετοιμάσει καλά το παιχνίδι, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε. Τα πρώτα λεπτά θα είναι το κλειδί, να ηρεμήσουμε το παιχνίδι και να ασκήσουμε υψηλή πίεση».

Για το Σίτι – Ρεάλ: «Η Ρεάλ έπρεπε να αμυνθεί. Βρίσκεσαι μπροστά στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έπρεπε να παίξουν χαμηλά άμυνα. Δεν είναι ότι το θέλεις, είναι ότι ο αντίπαλος σε υποτάσσει. Δεν θέλουμε αυτό το σενάριο, αλλά ο αντίπαλος σε αναγκάζει και περισσότερο η Σίτι. Αμύνθηκαν πολύ καλά, η αλήθεια είναι, και είναι και νόμιμο. Αυτές είναι καταστάσεις στο παιχνίδι που πρέπει να κυριαρχείς και η Ρεάλ εδώ ανταγωνίζεται καλά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί η Ρεάλ είναι, μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ