ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Στον τελικό η Γιουνάιτεντ, λύγισε η επτάψυχη Κόβεντρι στα πέναλτι! (vid)

Κρίμα για την Κόβεντρι που δεν τα κατάφερε τελικά να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Remake περσινού τελικού στο FA Cup!

Στον τελικό η Γιουνάιτεντ, λύγισε η επτάψυχη Κόβεντρι στα πέναλτι! (vid)

Τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αντιμετωπίσει ξανά τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 Μαΐου! Οι «κόκκινοι διάβολοι» στα πέναλτι επικράτησαν με 4-2 της Κόβεντρι, της αξιόμαχης ομάδας της Β’ κατηγορίας που κατόρθωσε να φέρει τα πάνω κάτω στο Λονδίνο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε στα πέναλτι ένα ιστορικό κάζο κι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και της παράτασης έληξε ισόπαλο 3-3 και ο ηρωϊσμός των παικτών της Κόβεντρι «λύγισε» στα πέναλτι, όπου αστόχησε δύο φορές και οι «κόκκινοι διάβολοι» με τη ψυχή στο στόμα πήραν την πρόκριση.

Το ματς

Όπως ήταν λογικό, η Γιουνάιτεντ πήρε πρώτη την μπάλα στην κατοχή της και δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες. Στο 19′ ο Κόλινς νίκησε τον Ράσφορντ αποκρούοντας το σουτ του. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει κάτι τέσσερα λεπτά μετά όταν κι ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ άνοιξε το σκορ στο «Γουέμπλεϊ».




Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ. Η φάση ξεκίνησε από ένα καταπληκτικό σουτ του Ράσφορντ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόλινς σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Μπρούνο Φερνάντες, ο Χάρι Μαγκουάιρ έκανε το 0-2. Το 0-3 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Φερνάντες που από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 58ο λεπτό.

Επτάψυχη Κόβεντρι, τρία γκολ και παράταση!

Έκτοτε, η πλάστιγγα γύρισε προς τη μεριά των τυπικά γηπεδούχων. Της Κόβεντρι που ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει, με τους φίλους της να γεμίζουν το πέταλο του «Γουέμπλεϊ» για να την απολαύσουν. Και σίγουρα δεν το μετάνιωσαν σε καμία περίπτωση. Η αντεπίθεση της ομάδας της Championship είχε μόλις ξεκινήσει κόντρα σε μια Γιουνάιτεντ που κακώς νόμιζε ότι είχε καθαρίσει την πρόκριση σε δεύτερο σερί τελικό FA Cup.




Στο 71′ ο Έλις Σιμς μείωσε σε 1-3 και έδωσε πνοή στην εξέδρα. Ο ημιτελικός ζωντάνεψε για τα καλά οκτώ λεπτά μετά όπου ο Ο’Χέιρ έβαλε την Κόβεντρι ξανά στο κόλπο. Το απόλυτο come back της Κόβεντρι ήρθε στις καθυστερήσεις με το εύστοχο πέναλτι του Ράιτ που έστειλε το ματς στην παράταση!

Εκεί είχαμε δυο δοκάρια εκατέρωθεν σε τρομερά σουτ των Μπρούνο Φερνάντες στο 94′ και Σιμς στο 116′. Η Κόβεντρι μάλιστα βρήκε γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Για εκατοστά εκτεθειμένος ο Ράιτ και έτσι ο ημιτελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι!

Η διαδικασία των πέναλτι:

Άστοχος ο Κασεμίρο, το έπιασε ο Κόλινς!
1-0 Ράιτ
1-1 Νταλότ
2-1 Τορπ
2-2 Έρικσεν
Άστοχος ο Ο’Χέιρ, το έβγαλε ο Ονάνα
2-3 Μπρούνο Φερνάντες
Άουτ ο Σιφ
2-4 Χόιλουντ, στον τελικό η Γιουνάιτεντ




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ