Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Tuttosport: Η Άρσεναλ «αρπάζει» τον Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους
Άρσεναλ

Tuttosport: Η Άρσεναλ «αρπάζει» τον Βλάχοβιτς από τη Γιουβέντους

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του κεντρικού επιθετικού της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

22.04.2024 | 10:58

Όσο και να μην θέλει να το παραδεχθεί ο Μίκελ Αρτέτα, η Άρσεναλ έχει ανάγκη από έναν κεντρικό επιθετικό. Έναν φορ που να βρίσκεται σταθερά μέσα στο… κουτί του αντιπάλου και να προσφέρει αυτό που αδυνατούν οι παρόντες στο ρόστερ. Το εύκολο γκολ. Οι «Κανονιέρηδες» παλεύουν φέτος με όλες τις δυνάμεις του για να τερματίσουν στη κορυφή της Premier League και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συχνά πυκνά τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρονται σε αυτή την… πληγή των Λονδρέζων! Δεν είναι λίγα τα ονόματα των επιθετικών που έχουν προταθεί στους «Κανονιέρηδες». Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους. Ο Σέρβος διεθνής διάγει μια καλή σεζόν στην Ιταλία φθάνοντας τα 19 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπιανκονέρι».

Διάβασε επίσης: Αρτέτα: «Τέλος τα λόγια! Απαντάμε μέσα στο γήπεδο εμείς»

Δείχνει το ενδιαφέρον της για Βλάχοβιτς η Άρσεναλ

Η ιταλική Tuttosport αναφέρει σήμερα πως η διοίκηση της Άρσεναλ το καλοκαίρι θα κινηθεί σοβαρά για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού. Ο Βλάχοβιτς είναι ένας από αυτούς που αρέσουν ιδιαίτερα στον Μίκελ Αρτέτα. Έτσι οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια συμφωνία με τη Γιουβέντους προκειμένου ο παίκτης να αφήσει τον ιταλικό βορρά και να μεταπηδήσει στο Νησί και στο Λονδίνο.

Φημολογείται πως ο βρετανικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο που ουδείς γνωρίζει αν είναι αρκετό για να καμφθούν οι αντιστάσεις των «μπιανκονέρι». Είναι όμως η αρχή για να δείξει η Άρσεναλ πως ενδιαφέρεται πραγματικά για τα δικαιώματα του Σέρβου φορ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version