ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Τζουντ Μπέλινγχαμ για τον… πόνο της Μπαρτσελόνα (vid)

Αυτός είναι ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτός της χαρίζει τη νίκη (3-2) επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Τζουντ Μπέλινγχαμ για τον… πόνο της Μπαρτσελόνα (vid)

Ήταν αυτός που την πλήγωσε ανεπανόρθωτα στο Μονζουίκ στον πρώτο γύρο με τα πανέμορφα γκολ του. Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι και πάλι αυτός που καθορίζει το Clasico και χαρίζει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» επικράτησε 3-2 των «μπλαουγκράνα» στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου σε μια μονομαχία από τα παλιά και με το +11 στη κορυφή ετοιμάζεται για τη σκέψη!

Το ματς

Η 32η αγωνιστική της La Liga έφερε αντιμέτωπες τις δύο μεγάλες δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Μπαρτσελόνα, λίγα 24ωρα μετά την επική πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League. Οι Μαδριλένοι ήθελαν τη νίκη απόψε για να καθαρίσουν μια για πάντα την υπόθεση τίτλος στην Ισπανία και την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη ως δεύτερη στη βαθμολογία και στο -8 από τη κορυφή επιζητούσε το τρίποντο που θα έδινε κάποιες ακόμη ελπίδες για την ανατροπή του σκηνικού. Ήταν βέβαιο πως οι δύο ομάδες θα έπαιζαν ανοιχτά και θα έψαχναν το γκολ. Το ξεκίνημα όμως ήταν ιδανικό για να δούμε έναν αγώνα με ξέφρενο ρυθμό. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ της Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 6′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0 χάρις την κεφαλιά του Κρίστενσεν. Ο Δανός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Λούνιν στο κόρνερ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά των Καταλανών όμως δεν κράτησε για πολύ. Στο 18′ η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λούκας Βάσκεθ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Βινίσιους ανέλαβε την εκτέλεση και με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-1 φέρνοντας την ισορροπία στο ντέρμπι. Στο πρώτο μέρος οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη όμως το σκορ δεν άλλαξε. Στο 29′ η Μπαρτσελόνα ζήτησε το γκολ όμως ο διαιτητής και το VAR της το αρνήθηκαν καταλογίζοντας έγκυρο το διώξιμο του Λούνιν στη μπάλα πάνω στη γραμμή. 1-1 σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έγινε ακόμη καλύτερος! Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την… τράπουλα φέρνοντας σταδιακά νέα πρόσωπα στο χορτάρι. Ένα από αυτά, ο Φερμίν Λόπεζ έδρασε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα και της χάρισε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν άριστα στην κόντρα επίθεση, ο Γιαμάλ έκανε το σουτ, ο Λούνιν απέκρουσε και ο Λόπεζ στην επαναφορά έκανε από κοντά το 2-1. Ο μικρός πανηγύρισε έξαλλα το επίτευγμά του όμως δεν υπολόγιζε πως ακόμη υπήρχε πολύς δρόμος για την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πει την τελευταία της λέξη! Τέσσερα λεπτά μετά το 2-1 ήρθε η πρώτη ηχηρή απάντηση των Μαδριλένων με τον Λούκας Βάσκεθ αυτή τη φορά με πανέμορφο σουτ στην κίνηση να τινάζει τα δίχτυα της Μπαρτσελόνα κάνοντας το 2-2. Και εκεί που άπαντες έβλεπαν πως το Clasico πήγαινε ολοταχώς στο να ολοκληρωθεί στην ισοπαλία ήρθε ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλινγχαμ να βάλει τη σφραγίδα του. Στο 90+2″ ο Βρετανός μεσοεπιθετικός πάτησε την αντίπαλη περιοχή, είδε την μπάλα μπροστά του και… πυροβόλησε! 3-2, νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης και εκτόξευση στο +11 στη κορυφή της La Liga.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ