ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Λούκας Βάσκεθ έκανε... τα πάντα στο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί η «Βασίλισσα» τον έχει 9 χρόνια στο ρόστερ της.

Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Μπαρτσελόνα για την La Liga, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να θέλει τη νίκη, ώστε να πάρει απόσταση ασφαλείας από τους «Μπλαουγκράνα». Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ ήταν αυτός που πέτυχε (ξανά) το νικητήριο γκολ, ο Λαμίν Γιαμάλ πήρε το βραβείο του MVP, ωστόσο ένας ήταν ο άνθρωπος που ξεχώρισε στον αγωνιστικό χώρο και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Λούκας Βάσκεθ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ισπανός εξτρέμ/μπακ έκανε «πλάκα» στους φιλοξενούμενους. Ήταν αυτός που με την ατομική του ενέργεια κέρδισε το πέναλτι για το πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Άγγλου στις καθυστερήσεις, με το οποίο η Ρεάλ πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, με τον 32χρονο να έχει αποδείξει αρκετές φορές την αξία του.

Ο Βάσκεθ ξεκίνησε ως εξτρέμ, αλλά πριν από λίγα χρόνια, ο Ζινεντίν Ζιντάν τον δοκίμασε ως δεξί μπακ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και από τότε δεν… ξαναείδε επίθεση ο Ισπανός. Ωστόσο, ο παίκτης της Ρεάλ έχει καταφέρει να είναι εξαιρετικός και στην άμυνα, ενώ συνεχίζει να βοηθάει και επιθετικά. Χαρακτηριστικά, λίγες μέρες πριν… τελειώσει μόνος του την Μπαρτσελόνα, ο Λούκας Βάσκεθ είχε περάσει ως αλλαγή στον προημιτελικό του UEFA Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και ο Βάσκεθ ήταν όπως πάντα ήρεμος και πήρε την μπάλα, έκανε… ποδαράκια και την έστειλε στα δίχτυα των «Πολιτών». Ρεάλ

Ο Λούκας Βάσκεθ είναι ένας θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης

Έτσι ήρεμος ήταν και στον τελικό του 2016 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βάσκεθ τότε ζήτησε να εκτελέσει το πρώτο πέναλτι, πήρε την μπάλα, την έστριψε στα χέρια του, τη φίλησε και με… κρύο αίμα σκόραρε, με τη Ρεάλ τελικά να επικρατεί και να κατακτάει για 11η φορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το συμβόλαιο του Λούκας Βάσκεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα ανανεώσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να κλείσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα» και πως αν αποχωρήσει, θα φύγει ως ένας θρύλος της ισπανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Βάσκεθ άγγιξε το τέλειο την κατάλληλη στιγμή

Σημειώνεται πως ο Βάσκεθ έχει 35 γκολ και 63 ασίστ σε 343 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ έχει πανηγυρίσει 4 Champions League, 3 FIFA Club World Cup, 3 UEFA Super Cup, 3 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 4 Super Cup Ισπανίας.

ΥΓ. Cafucas Vazquez




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ