ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)

Ονειρικό βράδυ για την Άρσεναλ, όπου κατατρόπωσε την Τσέλσι επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 5-0. Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς οι ήρωες!

H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)

Η Άρσεναλ δείχνει ότι ξορκίζει την κατάρα του… Απριλίου. Τουλάχιστον για την ώρα. Οι Λονδρέζοι πήραν μία ιστορική εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τσέλσι με σκορ 5-0 (ένα σκορ που δεν είχε επαναληφθεί επί εποχής Premier League) στην εξ αναβολής 29ης αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Έτσι, η διαφορά των «κανονιέρηδων» μεγάλωσε από τη Μάντσεστερ Σίτι (που έχει όμως δύο ματς λιγότερα) και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Άρσεναλ ο… πρώην της Τσέλσι, Κάι Χάβερτς, όπου σημείωσε δύο γκολ και έχασε μερικές ευκαιρίες για περισσότερα. Αλλά και ο Μπεν Γουάιτ που για πρώτη φορά στην καριέρα του πανηγύρισε δύο τέρματα σε έναν αγώνα! Λίγα πράγματα από τους αστέρες των φιλοξενούμενων που μετά το 2-0 παράτησαν το παιχνίδι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με την Τσέλσι με τους παίκτες της να θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποιο από τα λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Μάλιστα, οι παίκτες του Αρτέτα ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 5′ με τον Τροσάρ. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά με ταχύτητα και ακρίβεια. Ο Ράις περίμενε την κίνηση του συμπαίκτη του από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή του έδωσε την μπάλα και εκείνος με δυνατό, χαμηλό σουτ νίκησε τον Πέτροβιτς.

Το γκολ της Άρσεναλ δεν έριξε την ψυχολογία των «μπλε» που συνέχισαν να ανεβαίνουν και να θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι τους έδωσαν χώρο και παραλίγο να το κάνουν όταν στο 24′ είχαν δοκάρι μετά από κόντρα του Γκάμπριελ. Αλλά η Τσέλσι δεν έμεινε εκεί, αφού έφτασε εκ νέου στο 1-1 με το σουτ του Ερνάντες μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα από την εστία του Ράγια. Αυτές ήταν πάνω- κάτω οι καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την Άρσεναλ και τους παίκτες της. Και πιο συγκεκριμένα από τους Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς. Αυτοί οι δύο ήταν ο κύριος λόγος όπου το 1-0 του Τροσάρ έγινε μέσα σε λίγα λεπτά 5-0! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο 52′ μετά από κόρνερ και κακή απομάκρυνση της άμυνας της Τσέλσι η μπάλα πήγε στα πόδια του Γουάιτ και με ιδανικό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκεί και πέρα ήταν η ώρα του Χάβερτς να δώσει μερικές απαντήσεις με τα γκολ του. Ο Όντεγκαρντ στο 57′ βρήκε τον Γερμανό φορ στην πλάτη της άμυνα της Τσέλσι, με τον Νορβηγό να δίνει ακόμη μία μαγική ασίστ και τον Χάβερτς από κοντά να νικάει τον Πέτροβιτς όλα αυτά . Στο 65′ ήταν η ώρα του Σάκα να πιστωθεί μία τελική πάσα με τον Χάβερτς να γίνεται ο τελικός αποδέκτης και με ωραίο σουτ -που βρήκε πρώτα δοκάρι- να νικάει για δεύτερη φορά τον Πέτροβιτς. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Γουάιτ, όμως, στο 70”.

Ο Άγγλος μπακ προσπάθησε να κάνει σέντρα, αλλά αυτή έγινε… σουτ και βρήκε δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του Μπεν Γουάιτ, όπου σε ένα παιχνίδι σημείωσε δύο γκολ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και κράτησαν μπάλα. Όμως, ακόμη και έτσι θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα τέρματα, αφού είχαν τις ευκαιρίες και τις στιγμές τους με τον Μαρτινέλι και τον Ζεσούς να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες. Έτσι, το 5-0 έμεινε ως το τέλος με την Άρσεναλ να παίρνει μία ιστορική νίκη κόντρα στην Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ