ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»

Ο προπονητής της Τσέλσι θεωρεί πως δεν έχει την μοναδική ευθύνη... για την φετινή πορεία της ομάδας!

Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»

Η σεζόν έχει κυλήσει τραγικά για την Τσέλσι παρά τις μεγάλες επενδύσεις που έγινε, με τις δεκάδες μεταγραφές και τα 100αδες εκατομμύρια. Φυσικά και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει μεγάλη ευθύνη για αυτήν την εικόνα, όμως δεν ευθύνεται μονάχα αυτός, καθώς οι παίκτες των Λονδρέζων ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Με δηλώσεις του ο Ποτσετίνο τα «έβαλε» με τα ΜΜΕ, «βγάζοντας στην σέντρα» τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε στους Φερνάντες και Κόουλ Πάλμερ, τονίζοντας πως οι δύο είναι πλέον βασικοί και αναντικατάστατοι για την Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Φαίνεται ότι [στον Τύπο] μόνο εγώ χρειάζεται να αποδείξω πως μπορώ και πρέπει να είμαι στην Τσέλσι. Είναι πάντα: ο προπονητής πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του», ξεκαθάρισε.

«Αλλά είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Όλοι πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ την επόμενη σεζόν, όχι μόνο εγώ. Τους τελευταίους μήνες δεν μιλήσαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες της Τσέλσι. Επικοινωνούμε μέσω των αθλητικών διευθυντών. Οι απόψεις και τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει παρά το γεγονός ότι δεν διασταυρώνομαι μαζί τους», τόνισε ο κόουτς της Τσέλσι.

«Ο Enzo Fernández αισθάνεται πόνο, δεν έπαιζε σε κανονικές συνθήκες και έτσι το πιο σημαντικό είναι να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν δεν μπορεί να παίξει, δεν είναι καλό για εμάς, για τον σύλλογο και για όλους. Στο τέλος, είναι η πραγματικότητα. Ο Κόουλ είναι βασικός παίκτης για εμάς», είπε ο Ποτσετίνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ