Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Champions League

Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)

Το σύνθημα της Μπάγερν Μονάχου με αποδέκτη τον κόσμο της που καλεί να φορέσει μόνο κόκκινα στο γήπεδο την Τρίτη 30/4 με τη Ρεάλ.

28.04.2024 | 18:34

Το μεγαλύτερο φετινό ματς μέχρι το επόμενο για την Μπάγερν Μονάχου δεν είναι άλλο από αυτό της Τρίτης. Όταν θα υποδεχτεί δηλαδή τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στην «Αλιάνζ Αρίνα». Οι Βαυαροί έδωσαν το σύνθημα στον κόσμο τους ενόψει του τεράστιου αυτού αγώνα μεθαύριο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είναι ένας αγώνας που θα παρακολουθήσει όλος ο (ποδοσφαιρικός) κόσμος: όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μόναχο και την Αλιάνζ Αρίνα την Τρίτη για τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ρεάλ Μαδρίτης. Η έκκληση της ομάδας και των υπευθύνων του συλλόγου προς τους φιλάθλους είναι η εξής: αυτή τη μέρα το γήπεδο πρέπει να ντυθεί εντελώς στα κόκκινα. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιπροσωπεύει το βασιλικό λευκό – αλλά στο Μόναχο το σύνθημα θα είναι: όλα στα κόκκινα!

Κοιτάξτε στις ντουλάπες σας ή αγοράστε κάτι κόκκινο – “Mia san mia” κόκκινο”, λέει ο Τόμας Μίλερ και ο Κόνραντ Λάιμερ ελπίζει ότι “εμείς οι παίκτες θα τρέξουμε σε έναν κόκκινο τοίχο στην Αλιάνζ Αρίνα την Τρίτη”. Μαζί με τους οπαδούς στις κόκκινες κερκίδες, η ομάδα θέλει να βάλει τα θεμέλια για την πρώτη της παρουσία στον τελικό από το 2020.

Εδώ και δεκαετίες, όπου αγωνίζεται η Μπάγερν, το σύνθημα είναι: Ελάτε ρε κόκκινοι! Σε αυτό το πνεύμα, ας τα καταφέρουμε! Με κόκκινη καρδιά της Μπάγερν και κόκκινο πάθος μέσω Μονάχου και Μαδρίτης στο Γουέμπλεϊ: στο μέρος όπου ο σύλλογος κατέκτησε τον τίτλο το 2013».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version