Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και στην αποστολή της ανακοίνωσε δύο μεγάλες επιστροφές.

28.04.2024 | 23:20

Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατάει στην… αγκαλία της τον τίτλο της La Liga, με τους «Λος Μπλάνκος» να πραγματοποιούν μία εκπληκτική σεζόν. Παρά τα πολλά και κρίσιμα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην Ισπανία και να βρίσκονται στα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φυσικά, αυτή η πορεία οφείλεται στον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχασε από την αρχή της σεζόν τον Τιμπό Κουρτουά και τον Έντερ Μιλιτάο κατάφερε να έχει μία συμπαγή άμυνα, ενώ στα μέσα εκτός τέθηκε και ο Αλάμπα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει λίγο καιρό που έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και πλέον όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος και ο Βέλγος τερματοφύλακας αλλά και ο Αυστριακός αμυντικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει μαζί της τον Κουρτουά και τον Αλάμπα

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την αποστολή της για τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Κουρτουά, γεμίζοντας χαμόγελα τους Μαδριλένους. Πιο συγκεκριμένα, για κάτω από τα δοκάρια ο τεχνικός της Ρεάλ θα έχει να διαλέξει ανάμεσα στους Τιμπό Κουρτουά, Αντρέι Λουνίν και Κέπα Αριζαμπαλάνγκα. Στην άμυνα θα έχει μαζί του τους Ντάνι Καρβαχάλ, Εντέρ Μιλιτάο, Ντέιβιντ Αλάμπα, Νάτσο, Λούκας Βάσκεθ, Φρανκ Γκαρσία, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Φερλάντ Μεντί. Στη μεσαία γραμμή θα έχει να διαλέξει από τους Τζουντ Μπέλινγχαμ, Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς, Εντουάρντο Καμαβίνγκα, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Αουρελιέν Τσουαμενί, Ντάνι Θεμπάγιος και Αρντά Γκιουλέρ. Τέλος, οι επιλογές του στην επίθεση είναι οι Βινίσιους Τζούνιορ, Ροντρίγκο Γκόους, Χοσελού και Μπραχίμ Ντίας.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)




Έτσι, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει σχεδόν όλη του την ομάδα έτοιμη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και με το Πρωτάθλημα να είναι κατά… 99% δικό του μπορεί να αφοσιωθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στο να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 15ο Champions League της.

Δείτε την ανακοίνωση της Ρεάλ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version