Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως θα έχει μαζί της τον ηγέτη της απέναντι στην Παρί Σεν ζερμέν.

28.04.2024 | 21:30

Η αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Λειψία δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Τέρζιτς, με την ομάδα του να γνωρίζει μία βαριά ήττα. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς ο Ματς Χούμελς αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και φαινόταν να είχε τραυματιστεί στην κνήμη. Έτσι, το μυαλό όλων ήταν στον ποδοσφαιριστή, αφού πλησιάζει η μεγάλη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του UEFA Champions League. Όμως, ο Έντιν Τέρζιτς μοιράστηκε μερικά θετικά νέα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Τέρζιτς αποκάλυψε ότι ο Χούμελς είχε υποστεί ένα σκίσιμο στην κνήμη, το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα από το ιατρικό επιτελείο. «Έχει μόλις αντιμετωπιστεί. Επίσης, φαίνεται ήδη πολύ καλύτερα τώρα, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι καλά για να παίξει την Τετάρτη», διαβεβαίωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ θα παραταχθεί με τον Χούμελς

Ο Χούμελς αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην αμυντική διάταξη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιδεικνύοντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και αναλαμβάνοντας κομβικό ρόλο σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Η παρουσία του, ιδιαίτερα στον επικείμενο ημιτελικό του Champions League έχει τεράστια σημασία, προσφέροντας πλούσια εμπειρία και ηγετική ικανότητα που είναι άκρως απαραίτητες σε τέτοιου είδους αγώνες.

Ωστόσο, οι ανησυχίες της Ντόρτμουντ για τους τραυματισμούς της επεκτείνονται πέρα από τον Χάμελς. Ο Ντονιέλ Μαλέν και ο Ίαν Μάατσεν βρίσκονται αντιμέτωποι με μυϊκά προβλήματα και δεν είναι βέβαιο αν θα αγωνιστούν. Επίσης, η απουσία των Σεμπαστιένς Αλέ και Ραμί Μπενσεμπαϊνί είναι μεγάλη, με τη συμμετοχή τους στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι να φαίνεται όλο και πιο απίθανη.

Διαβάστε επίσης: Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)

Έτσι, φαίνεται πως η Ντόρμτουντ θα έχει μαζί της τον Χούμελς για την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στην Παρί για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μένει να φανεί αν θα είναι 100% έτοιμος και αν θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version