Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Champions League

O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Χάρι Κέιν αισθάνεται «καυτός» στη τοποθεσία Μόναχο και περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης... με ανοιχτές αγκάλες!

28.04.2024 | 11:35

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα! Δύο 24ωρα έμειναν για την σπουδαία συνάντηση στο Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου! Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η Μπάγερν υποδέχεται στην έδρα της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο μονομάχοι θα κοντραριστούν στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τα ημιτελικά του φετινού Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Βαυαροί ξέρουν πως έχουν μπροστά τους μια τεράστια πρόκληση. Μια μεγάλη ευκαιρία να σώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια χρονιά που δεν πήγε καθόλου καλά για εκείνους. Να περάσουν τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης και την 1η Ιουνίου να διεκδικήσουν σε ένα παιχνίδι το τρόπαιο του Champions League. Για να φθάσουν όμως ως εκεί θα πρέπει να ματώσουν. Θα πρέπει να αγγίξουν το τέλειο για να πετάξουν τους Μαδριλένους εκτός διοργάνωσης.

Διάβασε επίσης: Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!

Ο Χάρι Κέιν είναι «καυτός» και θέλει να… κάψει και τη «Βασίλισσα»

Το απόγευμα του Σαββάτου η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη για το πρωτάθλημα επικρατώντας της Άιντραχτ με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους Βαυαρούς ήταν για ακόμη μια φορά ο Χάρι Κέιν. Ο Βρετανός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να έρθει η νίκη. Πάνω στον Χάρι Κέιν στηρίζονται οι Βαυαροί και για το επικείμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αυτόν ποντάρουν στο να πετύχει η Μπάγερν γκολ και να βάλει στο σπίτι της βάσεις πρόκρισης για τον τελικό. Ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος για τη σπουδαία μάχη. Αισθάνεται πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να το δείξει στο χορτάρι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Ρεάλ. «Ελπίζω να πετύχω πολλά. Το εύχομαι. Είμαι σε πολύ καλό μουντ και νιώθω πολύ καλά τελευταία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός επιθετικός!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version