Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Premier League

Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»

Ο Άγγλος Ποστέκογλου έκανε δηλώσεις για τις διαιτητικές αποφάσεις που μερικές ήταν υπέρ και άλλες κατά της Τότεναμ στο ματς με την Άρσεναλ.

28.04.2024 | 20:33

Ο Άγγλος Ποστέκογλου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια της ομάδας του στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν χαρούμενος για το γεγονός ότι οι παίκτες του έχασαν μέσα στο σπίτι τους από την Άρσεναλ με σκορ 3-2.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός με δηλώσεις του, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, έμεινε στην απόφαση του VAR να ακυρώσει το τέρμα που σημείωσε ο Φαν ντε Φεν όταν ακόμα το ματς ήταν στο 1-0 υπέρ της Άρσεναλ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου, μετά την ήττα από την Άρσεναλ:

«Δεν ξέρω τι να πω πια με το VAR. Το παιχνίδι και οι διαιτητικές αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι εντός του γηπέδου. Αλλά σε μία αίθουσα μακριά από το γήπεδο. Γι’ αυτό τον λόγο πλέον δεν πανηγυρίζω τα γκολ που σημειώνει η ομάδα! Είναι κρίμα! Είναι ντροπή!

Είναι κάτι που δεν αρέσει ούτε σε εμένα, ούτε σε πολλούς άλλους ακόμη. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτώ όπως όλοι μας», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version