ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά

Η Μπαρτσελόνα κινήθηκε σωστά το περσινό καλοκαίρι και έτσι μπορεί να δει τα ταμεία της να αποκτούν χρήματα από έναν ποδοσφαιριστή της... δύο φορές.

Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά

Ό,τι μπαίνει στα ταμεία του καταλανικού συλλόγου είναι καλό! Είναι γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Η εποχή Μπαρτομέου έχει περάσει με τα καλά της (τίτλους, πρωτιές και διακρίσεις) αλλά και τεράστια χρέη. Σήμερα η νυν διοίκηση Λαπόρτα προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση περιορίζοντας κατά πολύ το μπάτζετ της ομάδας χρόνο με τον χρόνο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν πόρους. Χρήματα που θα μειώσουν το χρέος και θα φέρουν την… Άνοιξη στη Βαρκελώνη. Το καλοκαίρι που έρχεται είναι σαφές πως θα φέρει μαζί του αρκετές πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Αλλαγές που πρώτο στόχο έχουν την ενίσχυση του κουμπαρά της ομάδας και μετά όλα τα υπόλοιπα. Μέσα σε αυτές τις πωλήσεις, η DIARIO SPORT προσθέτει μία ακόμη για την οποία η Μπαρτσελόνα δεν θα χρειαστεί να εργαστεί ούτε στο ελάχιστο.

Διάβασε επίσης: Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!

Ο Αμπντέ θα φέρει φρέσκο χρήμα στα ταμεία της Μπαρτσελόνα

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Αμπντέ της Ρεάλ Μπέτις φλερτάρει με μεταγραφή και αυτό θα φέρει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Το περασμένο καλοκαίρι οι Καταλανοί πούλησαν τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή στην ομάδα από την Ανδαλουσία έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα η Ρεάλ Μπέτις συζητά με τη σειρά της την πώληση του παίκτη και το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Αμπντέ έρχεται από τη Σαουδική Αραβία.

Η έξυπνη κίνηση της Μπαρτσελόνα να βάλει ποσοστό μεταπώλησης 50% το περασμένο καλοκαίρι θα της βγει σε πολύ καλό. Η Ρεάλ Μπέτις σκοπεύει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της στους Σαουδάραβες με ποσό μεγαλύτερο των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Τα μισά χρήματα από αυτά θα καταλήξουν στα ταμεία της Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ